SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Messi, a l'agenda de cinc clubs

L’enfrontament amb Abidal i tenir una clàusula de sortida han posat en alerta PSG, City, United, Juventus i Inter || Guardiola ja ha descartat fitxar-lo perquè vol que es quedi al Barça

Quique Setién somriu davant de Lenglet ahir durant l’entrenament de l’equip barcelonista.

Quique Setién somriu davant de Lenglet ahir durant l’entrenament de l’equip barcelonista.FCB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El futur de Lionel Messi a Barcelona comença a estar envoltat d’incertesa. El de Rosario viu des de fa gairebé dos dècades a la capital catalana però els últims esdeveniments en el si del FC Barcelona podrien fer que el 10 es replantegi una nova destinació. Cinc clubs estarien interessats i capacitats per assumir una possible contractació de l’astre argentí: París Saint-Germain, Manchester City, Manchester United, Juventus i Inter de Milà. No obstant, l’entrenador del City, Pep Guardiola, va reconèixer ahir que el seu “desig” és que Messi acabi la seua carrera al Barcelona, després de les especulacions que en els últims dies han situat el futbolista argentí en el conjunt citizen la pròxima temporada. “No hi ha opció de fitxar-lo. Messi és jugador del Barcelona i es quedarà allà. Aquest és el meu desig. No parlaré de jugadors d’altres equips, però crec que acabarà la seua carrera allà”, va manifestar el tècnic en roda de premsa.

Les negociacions per a la renovació de Leo Messi encara no ha començat i l’enfrontament públic amb Abidal ha fet que aquests clubs es posin alerta davant d’una possible sortida. El setembre del 2019, Messi va reconèixer en una entrevista a Sport l’existència d’aquesta clàusula de sortida i també poca pressa per firmar la renovació d’un contracte que acaba l’any 2021. “La clàusula i els diners no signifiquen res per a mi. El més important de tot és que hi hagi un projecte guanyador, això és obvi. De moment, no hi ha converses per renovar perquè aquestes negociacions les porta el meu pare i no me n’ha dit res. No hem parlat d’aquest tema encara”, va explicar. De moment, Guardiola ja ha descartat el seu fitxatge per al City, un dels equips que podrien interessar-s’hi.

tracking