Derrota injusta

L’Alcarràs perd a casa amb el líder, la Muntanyesa, al qual va dominar i va tenir contra les cordes || Amb ocasions per empatar, li van anul·lar un gol

L’Alcarràs va tenir contra les cordes la Muntanyesa i es va merèixer treure alguna cosa més.CARLES MIRANDA

L’Alcarràs va jugar ahir el seu millor partit d’aquesta temporada davant del líder, però va encaixar una derrota injusta (1-2) després d’haver dominat i tingut contra les cordes un equip, el barceloní, que va acabar demanant l’hora. El matx va ser de domini altern els primers vint minuts fins que, superat l’equador del primer temps, la Muntanyesa va inaugurar el marcador en un xut des de fora de l’àrea desviat per Sergi i que va agafar a contrapeu Adrià Rodríguez.

Però al contrari del que es podia esperar, el gol va esperonar l’Alcarràs, que va passar a dominar el xoc i, fruit d’això, va trobar la igualada dos minuts després. Traguany va aprofitar una pilota centrada des de l’extrem per, de cap, superar el porter visitant. L’equip de Marc Vigil, crescut, va tenir dos ocasions per ampliar el seu avantatge abans del descans, la més clara en un xut des de la frontal que, en el minut 34, un guant miraculós de Colchero va enviar a córner.

Els del Pla van tenir moltes oportunitats per desfer l’empat, la més clara un pal de Putxi

El descans no va frenar saquesta dinàmica dels locals, que van tenir noves ocasions a les botes d’Estany, amb una vaselina, i de Pere Galceran, el xut del qual se’n va anar fregant el pal. Tanmateix, van ser els de Nou Barris els que van aconseguir moure el marcador. Un rebuig d’Adrià va caure a peus d’Erik Pérez que, de rematada creuada, va fer l’1-2.

Amb el gol, l’Alcarràs es va bolcar en la porteria barcelonina i va buscar un gol que li permetés sumar algun punt en un partit en el qual va estar bé en totes les línies.

En el minut 74, hi va haver un xut creuat amb molt perill però que va marxar fregant el pal i, un minut després, el col·legiat va anul·lar un gol a Clivillé per un suposat fora de joc. Tot just cinc minuts després, l’àrbitre també va obviar un penal sobre Edu Raya. Però no hi va haver manera d’empatar el partit. La Muntanyesa, per la seua part, no va tenir cap altra ocasió manifesta de gol més enllà dels dos gols que va marcar. Malgrat la derrota, l’afició se’n va anar contenta del Xoperal per la imatge que va donar el seu equip, que va fer un gran partit davant d’un líder que va acabar per demanar l’hora i al qual va acompanyar, especialment al segon temps, la sort dels campions. L’Alcarràs segueix, doncs, a sis punts de la salvació, que marca el Viladecans. El pròxim partit serà al camp de l’Atlètic Sant Just, dissabte vinent a les 20.00 hores.

castelldefels

El Mollerussa va sumar un punt en la visita al Vista Alegre (0-0), en un bon partit dels de Josep Maria Turull en el qual van lligar de mans el rival, van tenir més possessió i van disposar d’ocasions clares per haver trencat la igualada inicial, tant a la primera com a la segona meitat. Però no van encertar amb el marc contrari i van haver de conformar-se amb sumar un punt en un camp sempre complicat.

Els del Pla van mostrar una gran imatge, dominant la medul·lar i amb una defensa ordenada, buscant la possessió de la pilota i movent-la amb facilitat i velocitat. Mentrestant, el Vista Alegre tractava de superar aquest domini visitant, però es veia obligat a anar a remolc. Delgado hauria pogut inaugurar el marcador amb un xut creuat que va marxar fora per poc i Òscar Canadell ho intentava amb un xut des del lateral de l’àrea que tampoc anava a porta. Tampoc Gòdia aconseguia enviar la pilota al fons de la xarxa en dos jugades a pilota aturada i Marcé, per al Vista Alegre, enviava fora l’última ocasió clara de la primera meitat.

Després del descans, els del Pla van continuar manant i tenint les millors ocasions. Putxi en va tenir dos de claríssimes en els primers deu minuts, però en la primera, un xut creuat, va enviar la pilota al pal i la segona va anar fora. La pluja d’ocasions, no obstant, no va trobar premi i, amb el pas dels minuts, els dos equips van mostrar més por de perdre i el partit es va tornar més aspre i amb moltes interrupcions.