BÀSQUET LEB PLATA

El Pardinyes cau derrotat a la pista de l'Albacete a la pròrroga

Wendell Davis, en una acció del partit d’ahir a Albacete.

L’Ilerdauto Nissan Pardinyes va caure a Albacete (91-89) en un partit molt igualat i que va acabar per decidir-se a la pròrroga. Els lleidatans van jugar bé i els van condemnar els errors en defensa. Només l’encert de Wendell Davis els permetia mantenir-se a la superfície davant d’un rival molt superior. Al segon quart, Gerard Encuentra va buscar la reacció per al seu equip li va faltar un encert que sí que van tenir els locals, que es van apuntar un 26-19 per anar al descans amb nou punts d’avantatge.

Al tercer quart, l’Albacete va fer un parcial de 10-3 en els primers 3 minuts i el Pardinyes va reaccionar per establir un altre 0-7 i acabar el quart 70-64. A l’últim, els lleidatans van tornar l’empat a 72 a 4:41 del final, unes taules que es van mantenir (77-77) i van forçar la pròrroga. Aquesta va començar del costat lleidatà (77-81), però els locals van respondre i van capgirar el marcador. El Pardinyes va fallar un tir a dos segons que va certificar la derrota.