SEGRE

BÀSQUET LEB OR

“L'equip ha sabut tenir tranquil·litat”

Aranzana destaca el bon tercer quart || “L’important era guanyar”, assegura el tècnic

Miki Feliu va ser el gran protagonista d’un partit que es va encarregar de tancar amb un triple des del centre de la pista que va donar, a més, l’‘average’ particular al seu equip.

Miki Feliu va ser el gran protagonista d’un partit que es va encarregar de tancar amb un triple des del centre de la pista que va donar, a més, l’‘average’ particular al seu equip.ÁREA 11

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gustavo Aranzana va manifestar després del partit que «sabíem que patiríem. Ho he dit als jugadors quan guanyàvem per 18 punts. “No ens tornem bojos”, els he dit. Demanar un temps a l’últim quart era millor per a ells que per a nosaltres. Sabia que els necessitaria al final».

L’equip ha respost i ha sabut tenir tranquil·litat. L’important és que hem guanyat, però no hem fet res, queden tretze partits que seran una bogeria. Amb tot això al davant, l’únic que podem fer és pensar a guanyar, no pensar en la permanència i en què han fet els rivals”, va asseverar.

L’entrenador val·lisoletà va afegir que “ha estat un partit molt intens i a pocs punts, com havíem previst. El primer i el segon quarts han estat molt igualats, de desgast, amb alguns problemes de faltes per a Shaquille. El tercer ha estat magnífic, amb mobilitat de pilota, ordre i encert. A l’últim, l’Oviedo ha demostrat que és un gran equip. Sabíem que tenia orgull, que ens ho posaria difícil fins al final. És evident que han fet un gran esforç per remuntar i nosaltres ens hem parat, hem deixat de jugar. Hem botat massa en lloc de passar i no hem tingut encert perquè ells han fet un pas endavant”.

A més, va assenyalar que “estic molt content amb l’equip, per com hem executat el pla de partit. Hem dominat el rebot davant d’un equip que és molt difícil jugar-li a casa. L’average no sé si serà important o no, l’important era guanyar i continuar creixent”.

Pel que fa a Feliu, el tècnic va assenyalar que “el Miki és el far per als joves, té l’experiència que a d’altres els falta”.

tracking