SEGRE

MOTOCICLISME MOTOGP

Marc: “Estic molt content perquè l'espatlla està millor”

Marc i Àlex, ahir durant la sessió d’entrenament.

Marc i Àlex, ahir durant la sessió d’entrenament.REPSOL MEDIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Márquez va marcar ahir el novè millor temps als entrenaments que es disputen a Sepang (Malàisia) i va acabar amb millors sensacions que el dia anterior pel que fa a l’espatlla dreta operada, malgrat haver tingut una caiguda al revolt 3 durant el tram final de la sessió. “Avui –ahir– estic molt content perquè he notat que l’espatlla està millor que ahir –divendres– i això és bo. Desafortunadament, he tingut una caiguda que semblava forta, però ha estat pilotant lent, així que estic bé. Però això ens fa recordar que hem d’estar concentrats al 100%, ja que no podem cometre errors a causa de la meua condició física”, va indicar.

Marc va completar 47 voltes i a la desena va fer un temps d’1:59.97, lluny encara de l’1:58.572 del francès Fabio Quartararo (Yamaha), que va tornar a ser el gran dominador de la sessió, davant de l’australià Jack Miller, que es va quedar a 69 mil·lèsimes, i de Dani Pedrosa, provador del Red Bull KTM Factory Racing que va acabar tercer a 90 mil·lèsimes del francès.

Per la seua part, Àlex Márquez va marcar el dissetè registre amb 1:59.661 després de fer 66 voltes. “Acabo el dia content, especialment perquè hem treballat força bé amb pneumàtics utilitzats. Entendre’ls i adaptar-s’hi ha estat el meu principal objectiu. Estic satisfet”, va dir. Avui es disputa l’última jornada del test.

tracking