SEGRE

PREFERENT ARAGONESA

Al Tàrrega li va faltar el gol

Un jugador del Tàrrega pugna per una pilota amb un futbolista de l’Atlètic Sant Just.

Un jugador del Tàrrega pugna per una pilota amb un futbolista de l’Atlètic Sant Just.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Tàrrega rebia el Sant Just com una oportunitat d’or per aprofitar les derrotes dels seus rivals directes, a excepció del Can Vidalet, per allunyar-se dels llocs de descens, i així ho va demostrar des de l’inici.

Els d’Edu Berrocal van intentar obrir el marcador de totes les maneres, amb fins a cinc ocasions de gol abans del descans que entre la falta d’encert i les parades d’Unzue es van quedar en res. Els visitants, per la seua part, només van inquietar Oliveros en el minut 44, però el porter blaugrana es va mostrar encertat i va desbaratar les poques arribades del Sant Just.

El Tàrrega va continuar intentant-ho després del descans i malgrat que les ocasions anaven arribant, el gol es va convertir en missió impossible. Maikel, Ramón, Roger o Alberto haurien pogut obrir la llauna per als de l’Urgell, però el marcador del Municipal Joan Capdevila no es va moure.

La més clara la va tenir a les botes Farré, però el travesser de la porteria visitant va repel·lir el seu xut quan només quedaven deu minuts per al final del partit.

A partir d’aquell instant la tensió va augmentar i, després d’una entrada sobre un jugador local, Farré i el visitant Bernabeu es van veure implicats en una baralla que va acabar amb els dos jugadors expulsats.

Amb ambdós equips en inferioritat, el Tàrrega va seguir en el seu afany de guanyar, però no va poder perforar la xarxa d’Unzue, que va fer diverses parades de mèrit.

A més, quan moria el partit, el visitant Massegú va cometre una falta que va suposar la seua segona groga i, encara que el Sant Just va acabar amb nou, amb prou feines quedava temps i el partit acabaria sense gols en un resultat que deixa insatisfets els dos equips.

Berrocal, que va lamentar les baixes de diversos futbolistes dels de l’Urgell, va afirmar que atès el bon partit ofensiu dels seus, “el resultat més just hauria estat dos o tres a un”. 

tracking