El Borges brilla i goleja en un partit d'alta tensió contra el Juneda

En un partit d’alta tensió, els de Manel Cazorla s’imposen al Juneda davant de més de 800 aficionats || Es disparen a la taula amb 9 punts més que el Solsona i 15 més que l’Artesa

El Borges va dominar el partit i va posar en moltes dificultats la defensa del Juneda.MAITE MONNÉ

El Borges continua la seua marxa triomfal per la categoria i va golejar amb brillantor el Juneda en un partit en el qual els locals van dominar i van imposar el seu joc en tot moment. El xoc, a més, va reflectir la tradicional rivalitat entre els dos conjunts i va tenir tots els ingredients típics d’aquest tipus de partits: gols, polèmica i tensió en un Municipal al qual van assistir més de 800 espectadors.

Va dominar d’inici el Borges, amb un bon futbol control. Així, el primer gol no va tardar a arribar i Patrick, en el minut 13, va rematar a boca de canó per afusellar Morales i fer pujar l’1-0 al marcador. Tanmateix els dubtes van aparèixer als locals quan en el minut 21 Eric va ser expulsat amb targeta roja directa com a resultat d’una baralla amb els defenses visitants. Això va provocar la inferioritat del Borges amb molt partit encara al davant. Malgrat això, els blancs van saber trampejar l’adversa circumstància i van continuar manant en el joc, impedint que el Juneda s’atansés a Xammar. Poc abans del descans, Pelegrí va tenir una excel·lent ocasió però la rematada, a passada de Joel, va sortir fregant el pal dret de la porteria de Morales. Després del descans, el Juneda va mostrar més empenta, avançant línies a la recerca de l’empat, però els de Manel Cazorla van saber mantenir el control de la pilota, ben col·locats sobre el camp. En el 63, una gran passada de Joel va permetre a Montoy batre Morales en el 2-0. Dos minuts després el Juneda va perdre Masbernat per expulsió per una dura entrada a Joel. Al 70 va arribar el 3-0 en la transformació, per part de Joel, d’un penal assenyalat per falta a Montoy dins de l’àrea. Només tres minuts després Pelegrí va rematar de cap a la xarxa el 4-0 en ple domini local. El Juneda va tenir la seua ocasió en el 84 però el xut d’Oriol va sortir creuat. En els últims minuts, els nervis i el cansament van provocar algun enfrontament que es va saldar amb les expulsions del visitant Perera i del local Patrick. Amb tot decidit, Sánchez va anotar el 5-0 final.