SEGRE

NATACIÓ CAMPIONAT DE CATALUNYA ALEVÍ

Lleida brilla al Català de natació

Medalles per a nadadors del CN Tàrrega, Inef, CEN Balaguer i CN Cervera || La competició es regia pel còmput total de proves

Els nadadors dels clubs lleidatans que van aconseguir medalla.

Els nadadors dels clubs lleidatans que van aconseguir medalla.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La natació lleidatana va acabar el Campionat de Catalunya aleví d’hivern, que es va disputar a Manresa, amb un bon botí de medalles, després del còmput global de proves combinades que és la manera de puntuació per la qual es regia aquesta competició i no per cada prova.

El CN Tàrrega va aconseguir dos ors, un per mediació d’Eudald Tosquella, en la combinada de braça masculí any 2006, i un altre gràcies a Laia Palomino, en la combinada d’esquena femení 2007. A més, Jana Grau va ser bronze en la combinada d’estil lliure femení 2007.

Per la seua part, el Club Inef Lleida va aconseguir també dos ors. Un el va obtenir Jordi Carrasco, en la combinada any 2008, i l’altre Ian Ortiz, en la combinada any 2006. En aquesta mateixa combinada va ser plata el nadador d’aquest mateix club, Aleix Teixidó.

Per la seua part, el CEN Balaguer també va aconseguir un gran resultat amb l’or d’Arnau Pifarré, en la combinada d’esquena. I el CN Cervera va obtenir una plata amb Carla Grau, al combinat de papallona.

També s’ha de destacar que a nivell d’equips, el CN Lleida va ser vuitè amb un quart lloc d’Eric Rojano i un cinquè de Sergio López en la combinada de l’any 2008.

Per la seua part, el CN Tàrrega va ser novè. En el campionat participaven 71 clubs de tot Catalunya.

tracking