TEMPS EXTRA CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT D?ATLETISME ?INDOOR?

Pòquer de medalles al Català

Aleix i Gerard Porras aconsegueixen or i bronze en 60 tanques i Arnau Monné i Bernat Erta, sengles plates en 60 i 200 metres || Elena Llobera va ser quarta en salt de llargada

Aleix i Gerard, que era la primera vegada que pujaven junts al podi, amb el seu pare i entrenador.SEGRE

L’atletisme lleidatà va aconseguir un total de quatre medalles en el Campionat de Catalunya absolut d’atletisme en pista coberta que es va disputar ahir a Sabadell. L’actuació més destacada va ser la que van protagonitzar els germans Aleix i Gerard Porras, que van aconseguir l’or i el bronze en la prova dels 60 metres tanques. Aleix va marcar un temps de 8”15, mentre que Gerard va parar el crono en 8”22. Entremig dels dos es va classificar Marc Galé, amb 8”16. Les alegries lleidatanes continuarien amb el velocista Arnau Monné. L’atleta de Tàrrega entrenat a Mollerussa per Fran Carrillo del Xafatolls va aconseguir la medalla de plata als 60 metres llisos amb un temps de 6”88. L’or va ser per a Bernat Canet amb 6”80 i el bronze, per a Jan Sans amb 6”90. A l’última final del campionat, la dels 200 metres, va arribar el moment per a Bernat Erta. Encara que no és la seua prova, ja que és especialista en 400, va aconseguir la medalla de plata amb 21”67. L’or va ser per a Pol Retamal amb 21”06 i el bronze, per a Joan Martínez Peñalver amb 21”84. També es va quedar molt a prop del podi Elena Llobera en salt de llargada. L’atleta del Palau d’Anglesola va finalitzar en quarta posició amb un millor salt de 5,46 metres. L’or va ser per a Cora Salas amb 6,15 metres, la plata per a Naiara Estanga amb 5,74 i el bronze, per a Tamara del Río amb 5,72 metres.