SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Dembélé estarà de baixa sis mesos per l'operació

El Barça demanarà a la Lliga poder fitxar i si rep l’OK disposarà de 15 dies

Ousmane Dembélé es mostra adolorit a la gespa després de lesionar-se aquesta temporada.

Ousmane Dembélé es mostra adolorit a la gespa després de lesionar-se aquesta temporada.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jugador del FC Barcelona Ousmane Dembélé va ser operat ahir a Finlàndia de la ruptura de tendó al bíceps femoral i estarà un temps aproximat de sis mesos de baixa, per la qual cosa es perd el que queda de temporada. El Barça comunicarà ara a la Lliga i la Federació la gravetat de la lesió de Dembélé i com que es tracta d’una baixa superior a cinc mesos, el club espera rebre l’autorització per poder fitxar a un recanvi (vegeu el desglossament). Si l’obté, el Barça tindrà quinze dies per trobar un relleu al mercat.

Dembélé es va lesionar prèviament el bíceps femoral el novembre del 2019 i, quan estava a punt de rebre l’alta mèdica, va notar unes molèsties que van derivar en una nova lesió, l’actual, per la qual ha hagut de passar per quiròfan. S’esperava que l’extrem francès fos el reforç hivernal que no ha arribat a la zona ofensiva de l’equip, tocada ja per la baixa fins a l’abril de Luis Suárez, ja que així ho va confirmar el tècnic, Quique Setién.

Hi hauria un principi d’acord per 35 milions, la meitat de la seua clàusula a la Reial, segons TVE

No obstant, al tractar-se d’una baixa de llarga durada, LaLiga podria donar el vistiplau, d’acord amb el que digui la comissió mèdica, encapçalada pel doctor Jordi Ardèvol, perquè el Barça incorpori un jugador que supleixi Dembélé a LaLiga Santander.

El davanter francès, que acumula diverses lesions musculars aquesta temporada, tres de les quals a la cuixa, només ha jugat nou partits aquesta temporada, cinc a la Lliga i quatre a la Lliga de Campions, amb un gol anotat en el campionat domèstic, i no podrà jugar fins a la següent campanya.

L’EDF Logronyo i el Tacón es van convertir ahir en els primers equips classificats per a quarts de final de la Copa de la Reina, al guanyar l’Espanyol (0-2) i el Rayo Vallecano (1-0), respectivament. Avui es jugaran els xocs Sporting Huelva-Barcelona (16.30), Reial Societat-Madrid CFF (18.00) i Betis-Atlètic de Marid (18.30 hores).

Divendres se sortejaran els aparellaments de quarts de final a partir de les 12.00 a la seu de l’RFEF. L’eliminatòria es jugarà a partit únic al camp dels equips que hagin disputat els vuitens com a visitants.

La 39 edició de la Copa de la Reina va començar amb polèmica. Les jugadores dels setze equips de la Primera Iberdrola, els participants en aquesta primera ronda de vuitens de final, van secundar la proposta que van iniciar les futbolistes de la Reial Societat i Barcelona a la final de la Supercopa d’Espanya i van aturar els trenta primers segons dels respectius partits en senyal de protesta per la dilatació en la firma del Conveni Col·lectiu.

El tècnic lleidatà del Barça, Lluís Cortés, va assenyalar ahir, en relació amb l’encontre de vuitens de final de la Copa de la Reina que disputarà avui, que l’Sporting Huelva posarà en dificultats les seues jugadores, ja que és un conjunt que practica “un futbol senzill, però d’idees molt clares”.

Ousmane Dembélé es mostra adolorit a la gespa després de lesionar-se aquesta temporada.

Ousmane Dembélé es mostra adolorit a la gespa després de lesionar-se aquesta temporada.EFE

tracking