SEGRE

BÀSQUET COMPETICIÓ

Barça-València i Madrid-Bilbao obren avui els quarts de la Copa del Rei

Barcelona i València s’enfronten avui a la Copa del Rei.

Barcelona i València s’enfronten avui a la Copa del Rei.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Barcelona i Reial Madrid, guanyadors de les deu últimes edicions i eterns candidats a tot, debuten avui a la Copa del Rei, on els esperen difícils compromisos amb un altre equip d’Eurolliga, el València, i un Bilbao Bàsquet que arriba convertit en una de les revelacions de la temporada.

Aixecaran el teló del torneig al Martín Carpena de Màlaga blaugranes i valencians (19.00), equip que entrena el lleidatà Jaume Ponsarnau. Els primers, vigents campions i líders de la Lliga, persegueixen el tercer títol consecutiu després d’encadenar nou victòries, cinc en Eurolliga i quatre en ACB.

La probable baixa de l’MVP dels dos últims anys, Thomas Heurtel, per un esquinç de turmell se suma a la de llarga durada de Kevin Pangos i les dos suposen la principal preocupació per a Svetislav Pesic, que va anunciar que el base francès viatjarà a Màlaga però té molt complicat jugar avui. Reial Madrid i Bilbao protagonitzaran el segon encreuament de quarts de la jornada inaugural (21.30). El Madrid busca el que seria el títol número 28 després de dos anys de sequera. El sorteig evitarà que es repeteixi per tercer any una hipotètica final Barcelona-Reial Madrid. Si els dos guanyessin els respectius partits d’avui, es veurien les cares a les semifinals.

tracking