SEGRE

FUTBOL INSTITUCIONS

Iker Casillas optarà a presidir la Federació Espanyola de Futbol

Serà rival de Luis Rubiales a les pròximes eleccions

Iker Casillas.

Iker Casillas.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Iker Casillas, porter internacional del Porto i exjugador del Reial Madrid, s’ha reunit recentment amb representants del Consell Superior d’Esports, als quals va transmetre el seu interès de presentar-se a les pròximes eleccions a la presidència de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF).

Casillas es va reunir amb la nova secretària d’Estat per a l’Esport, Irene Lozano, encara que des del CSD no es van pronunciar sobre el contingut del partit.

El programa El larguero, de la Cadena SER, va avançar que en aquesta reunió Iker Casillas va comunicar al CSD que es presentarà a les eleccions a l’RFEF el 2020, tant si s’avancen els comicis com si no.

Per la seua banda, el Consell Superior d’Esports (CSD) va enviar ahir un escrit a l’Advocacia de l’Estat “perquè expressi la seua opinió sobre la conveniència o no de sol·licitar un nou informe al TAD”, en relació amb “la decisió d’avançar o no les eleccions a la presidència” de la Federació Espanyola de Futbol.

“En relació amb la decisió d’avançar o no les eleccions a la presidència de l’RFEF, hem decidit comunicar-vos que des del CSD s’ha dirigit un escrit a l’Advocacia de l’Estat perquè expressi la seua opinió sobre la conveniència o no de sol·licitar un nou informe al TAD”, va apuntar el CSD en un comunicat.

L’actual president, Luis Rubiales, vol presentar-se a la reelecció i medita un avançament electoral. Així mateix, es va estudiar la possibilitat que s’hi presentés Mariano Rajoy.

tracking