SEGRE

FUTBOL ENTITATS

L'AEM entrega carnets familiars i invitacions als usuaris d'Aremi

El club entrega carnets familiars i invitacions als usuaris d’Aremi, perquè vegin els partits del femení de Segona divisió || Té intenció d’estendre la iniciativa a més associacions

Alguns dels usuaris del centre Aremi, que ahir van rebre els carnets familiars per veure els partits de l’AEM:

Alguns dels usuaris del centre Aremi, que ahir van rebre els carnets familiars per veure els partits de l’AEM:MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’AEM va repartir ahir una enorme dosi de felicitat entre els usuaris del centre Aremi. El club, en un generós i encomiable gest de solidaritat, va fer entrega als responsables del centre de quinze carnets familiars, a més de desenes d’invitacions, perquè ells i els familiars puguin assistir als partits que l’equip femení del club juga aquesta temporada a Segona divisió.

“Volem obrir el club a les entitats de Lleida”, va explicar en aquest sentit Xavier Baró, responsable del futbol femení a l’AEM, que va afegir que el club té intenció d’estendre aquesta iniciativa “a altres entitats de Lleida que es dediquen a donar un servei d’interès social, com fa Aremi”.

Aremi té 42 interns en la seua residència i atén més de cent persones amb pluridiscapacitat

A més de Baró, va assistir a l’acte d’entrega dels carnets el regidor d’Esports, Sergio González, i pel centre hi van assistir la presidenta, Maria Mercè Batlle; la directora de la residència, Mònica Preixens; i els directius Josep Subirà i Elisenda Ros.

Aremi dóna servei a quaranta-dos interns a la seua residència, encara que, com explica Ros, “atén més de cent persones a través dels diferents programes, com l’Escola, el Centre Ocupacional i la Residència”, afegeix. Aremi s’ocupa de persones “amb pluridiscapacitat”, declara Elisenda Ros, ja que tenen “discapacitat física i intel·lectual. Des d’Aremi els acompanyem durant tot el cicle vital”.

Maria Mercè Batlle va agrair el detall de l’AEM. “És d’aplaudir. Demostren una gran sensibilitat cap al col·lectiu, que necessita activitats que els ajudin en la inclusió social. Estan entusiasmats, els ha fet molta il·lusió”, i va destacar la importància que es tracti de carnets familiars, “perquè sempre han d’anar acompanyats.

Aquests gestos són importants, perquè ajuden a normalitzar la seua vida. Segur que gaudiran molt aquesta oferta”, va afegir.

Batlle va destacar que l’AEM és el primer club que els ofereix carnets d’accés a les activitats, tot i que va recordar així mateix que des de fa temps hi col·labora el Lleida Esportiu, que també els facilita l’accés a partits al Camp d’Esports, gest que igualment els va agrair.

Com a activitats esportives, Aremi organitza una cursa, l’única oberta a totes les categories de discapacitat i que aquest any se celebrarà el dia 26 d’abril. Així mateix, organitza un torneig de tenis, el 20 de juny.

tracking