SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida de Molo jugarà diumenge contra el Nàstic de Seligrat, que va ser el seu entrenador durant dos temporades

El Lleida de Molo jugarà diumenge contra el Nàstic de Seligrat, que va ser el seu entrenador durant dos temporades || El Nàstic suma 6 jornades sense perdre

Paco García i Comenge, amb el Lleida l’últim any d’ACB.

Paco García i Comenge, amb el Lleida l’últim any d’ACB.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del Lleida, Molo, i Toni Seligrat, tècnic del Nàstic, van compartir vestidor al Camp d’Esports durant dos temporades, la 2012-13 i la 2013-14. Seligrat, com a entrenador, va portar en les dos el Lleida al play-off i Molo era un dels membres de la plantilla. Diumenge, el Nàstic-Lleida serà un duel entre el professor, Seligrat, actual entrenador dels tarragonins i l’alumne, Molo. Els dos conjunts arriben a aquest duel separats per 11 punts. El Lleida és sisè, amb 38, mentre que el Nàstic, al qual Seligrat va agafar en zona de descens, ocupa el lloc 14, amb 27, després d’encadenar sis jornades sense perdre.

“La veritat és que Molo no era el jugador d’aquella plantilla del qual jo hauria cregut que es dedicaria a entrenar”, explicava ahir Seligrat a SEGRE. “Jo no sé si llavors ja ho tenia clar, que volia ser entrenador, però sí que com a futbolista tenia molt caràcter i una gran capacitat de transmetre les coses als seus companys”, afegia el tècnic del Nàstic que, en onze partits, ha aconseguit quatre victòries i quatre empats, amb tres derrotes.

El Lleida és sisè amb 38 punts, mentre que l’equip tarragoní és el 14 amb 27, 11 punts menys

Encara que ja s’ha enfrontat al Lleida en diverses ocasions, Seligrat explica que “jugar contra el Lleida sempre serà especial per a mi. Sempre he dit que Lleida és la meua segona casa, o la primera. Lleida és una ciutat que sento meua”, va afegir el tècnic.

Quant al duel, va dir que “com tots els partits de Segona B, serà molt disputat. Ens coneixem tots, per la qual cosa aquest ho serà una mica més. A més hi ha rivalitat entre els dos, així que serà tot un derbi”.

Malgrat la ratxa del Nàstic, que no ha perdut cap encontre el 2020, veu millor el Lleida. “Ells són molt a prop de les posicions de play-off, de fet hi han estat tota la temporada. I nosaltres seguim més a prop de baix, encara que amb els reforços que hem fet al mercat d’hivern, espero que fem una segona volta molt bona”. D’altra banda, les 340 entrades per a l’afició lleidatana estaran demà a les taquilles a 10 euros. El club subvenciona els socis que desitgin anar-hi.

tracking