SEGRE

POLIESPORTIU ACTIVITATS

Clubs ajuden a recollir roba esportiva per al Senegal

En la campanya Xiulet Solidari

Representants de diversos clubs lleidatans que s’han afegit a la campanya del Xiulet Solidari.

Representants de diversos clubs lleidatans que s’han afegit a la campanya del Xiulet Solidari.JCMC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La iniciativa Xiulet Solidari, que va posar en marxa l’any passat un grup d’àrbitres de la Federació Catalana de Futbol (FCF) i que consisteix en la recollida de roba esportiva utilitzada per enviar-la al Senegal, s’ha ampliat a diferents clubs de la ciutat, segons va explicar ahir el portaveu, l’àrbitre Joan Masip, i el regidor d’Esports de la Paeria, Sergio González.

A l’acte de presentació van assistir representants de clubs com el Lleida Llista, l’AEM, el Força Lleida, l’Handbol Pardinyes, el CECELL i el Lleida Esportiu, així com membres de l’Associació de Senegalesos de Lleida.

Masip va explicar en aquest sentit que, des del col·lectiu arbitral, s’han recollit unes vuit-centes samarretes i dos-cents pantalons, que s’enviaran al Senegal per repartir-se en col·legis, clubs esportius o entre la població en general.

En cadascuna de les delegacions o subdelegacions de l’FCF a Catalunya hi ha un àrbitre que gestiona la recollida de roba i, amb la participació dels clubs lleidatans, s’ampliaran els punts de recollida de roba amb aquest destí solidari.

tracking