SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

El Cadí reprèn la Lliga i busca jugar el 'play-off'

Rep després de l’aturada de seleccions el Mann Filter, un rival directe amb què està empatat

Merritt Hempe jugarà avui per primer cop com a rival al Palau.

Merritt Hempe jugarà avui per primer cop com a rival al Palau.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de l’aturada de la Lliga Femenina per la disputa dels Preolímpics de seleccions, el Cadí la Seu torna a la competició domèstica rebent aquesta tarda al Palau (20.00 hores) el Mann Filter Saragossa, un duel clau en la lluita per classificar-se per al play-off pel títol. Alt-urgellenques i aragoneses arriben amb el mateix balanç de 9-10, per això el que venci guanyarà un cert avantatge.

Les de Bernat Canut, que ja van guanyar a Saragossa per quatre punts de diferència, afronten dos jornades clau, ja que d’aquí a una setmana visiten el Clarinos Tenerife, amb el qual també estan empatades.

“Tenim moltes ganes de tornar a competir després d’una aturada que ens ha anat molt bé per desconnectar una mica i encarar les últimes set jornades de Lliga amb l’ambició de ser al màxim de competitius possibles. Hem de fer-nos forts al Palau i a veure si podem entrar a les vuit places per jugar el play-off, que seria un altre premi per a l’equip i per al club”, va assenyalar el tècnic urgellenc, que ha pogut entrenar durant una setmana completa, una cosa que no passava des de la pretemporada aperquè estava competint a Europa. “La veritat és que s’agraeix. Trobàvem a faltar treballar de forma constant”, va dir.

En relació amb el Mann Filter, en el qual milita l’exurgellenca Merritt Hempe, Canut va dir que es tracta d’“un equip que ha anat clarament de menys a més, ben treballat tàcticament, que té molt talent i, sobretot, amb molta amenaça de tres punts. Serà important la defensa i posar un ritme alt de partit”.

tracking