SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Jordi Esteve es querella contra el seu denunciant

El director esportiu del Lleida reclama 180.000 euros per “danys i perjudicis”

Molo, al Camp d’Esports amb Raúl Fuster i Jordi Esteve, d’esquena

Molo, al Camp d’Esports amb Raúl Fuster i Jordi Esteve, d’esquenaJORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jordi Esteve, director esportiu del Lleida, va anunciar ahir que ha presentat un “acte de conciliació previ a una querella criminal” contra el catedràtic de Dret Penal de la UdL i de la Universitat Oberta de Catalunya, Josep Maria Tamarit, que al seu torn ja havia posat una denúncia contra Esteve per una suposada estafa en el lloguer de pisos per als jugadors, segons va anunciar ell mateix i va confirmar a SEGRE. Esteve també li reclama 180.000 euros en concepte de “danys i perjudicis”.

Esteve va emetre ahir un comunicat que explicava que “el Director Esportiu del Lleida Esportiu, el Sr. Jordi Esteve, ha presentat a Barcelona un acte de conciliació previ a una querella criminal contra el Catedràtic Dr. Tamarit Sumalla” i afegia que “en aquest acte es reclamen 180.000 euros de danys i perjudicis amb motiu dels tuits i comunicats en els quals el Dr. Tamarit Sumalla atribueix un delicte d’estafa i un altre de corrupció en l’esport al Sr. Jordi Esteve”.

Josep Maria Tamarit, per la seua banda, va dir que està “sorprès” per aquesta querella i que el fet que li reclamés 180.000 euros és “un disbarat”. Tamarit va ratificar ahir tot el que va publicar SEGRE el passat 1 de febrer i va confirmar que havia presentat fa uns dies “al jutjat de guàrdia” la denúncia que havia anunciat.

“He presentat la demanda, per la qual cosa no hi ha calúmnia”, va explicar. Reclama el pagament de nou mesos de lloguer d’un pis, així com despeses de llum i aigua.

Molo reconeix els deutes denunciats davant de l’AFE

L’entrenador del Lleida, Molo, va reconèixer ahir que el club té un deute amb exjugadors que van presentar les corresponents denúncies a l’Associació de Futbolistes Espanyols (AFE), tal com va publicar aquest diari, encara que va negar que aquest fos el motiu pel qual no hi va haver fitxatges durant el mercat d’hivern. Malgrat que l’existència de denúncies comporta la suspensió dels drets federatius i, per això, la impossibilitat de fitxar, el tècnic va explicar que “el club em va dir que si es feia alguna cosa [fitxatges] no hi hauria problema a pagar aquest deute”, però que al descartar incorporacions “el club pot pagar o no” i va qualificar el deute d’“assumible per al club”. Molo va fer aquestes declaracions a la compareixença prèvia al partit de demà amb el Nàstic, per al qual només té el dubte d’Adri León. Sobre el retrobament amb Seligrat, va dir que “com a jugador, Toni em va marcar” i va destacar la seua “metodologia del treball i la professionalitat”. Va afegir que “és un partit especial pel que ens hi juguem”.

tracking