SEGRE

BÀSQUET LEB OR

“No puc retreure-li res a l'equip”

Aranzana va ser crític amb l’actuació arbitral || “El Barris Nord sap que no han estat bé”

Eddy Polanco intenta anotar davant de Kevin Larsen, un dels jugadors destacats del Palència.

Eddy Polanco intenta anotar davant de Kevin Larsen, un dels jugadors destacats del Palència.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gustavo Aranzana, tècnic de l’ICG Força Lleida, va assenyalar després del partit que no podia retreure res a l’equip, ja que “ho han donat tot a la pista, però amb un transatlàntic com el Palència no n’hi ha hagut prou. Hem estat de notable, però no d’excel·lent, que era el necessari per guanyar aquest partit. El rival ha estat molt encertat i per a nosaltres ha estat un vull i no puc. Crec que ens han guanyat per qualitat, ja que encara que hem encaixat noranta punts no hem estat gens malament en defensa. El problema és que ells són molt bons, tenien el partit molt estudiat i sabien com fer-nos mal”.

L’entrenador lleidatà va afegir en aquest sentit que “hi ha hagut moments en els quals hem perdut la solidesa, però han estat molt puntuals, no puc retreure res a l’equip. Sí que hi ha hagut moments en els quals hem perdut el rigor, però hem tingut el cap fred. No tenim altra opció que continuar treballant per treure els partits que ens queden, encara queda molta competició al davant”.

En relació amb la polèmica actuació dels àrbitres, de les pitjors en molt temps al Barris Nord, Aranzana va manifestar que no “m’han agradat, perquè hi ha hagut un criteri estrany. Hi ha hagut un 2+1 de Santa Ana que l’àrbitre ha reconegut al descans que podia ser. En el cas de dubte es xiula cistella, sí, però no me l’ha donat. Després hi ha una cistella en la qual escombren la pilota després de tocar el tauler. Però sé que és complicat arbitrar i que de la mateixa manera que a mi no m’ha agradat la seua forma de treballar, a ells segurament tampoc els he agradat jo. El públic del Barris Nord en sap molt, de bàsquet, i ja ha vist tot el que ha passat”.

tracking