SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Setién, convençut que el Barça fitxarà un davanter

L’equip blaugrana rep avui el Getafe, que és tercer a la Lliga (16.00)

Quique Setién, durant l’entrenament d’ahir.

Quique Setién, durant l’entrenament d’ahir.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Barcelona rebrà avui al Camp Nou el Getafe, tercer a la classificació (16.00/Movistar LaLiga/LaLiga TV), amb l’objectiu de sumar un triomf que li permeti seguir assetjant el líder Reial Madrid. L’entrenador blaugrana, Quique Setién, es va mostrar optimista de cara al fet que el club pugui fitxar un substitut per a Ousmane Dembélé, que es perdrà el que queda de temporada per la lesió al bíceps femoral, i creu que el club hi està treballant a l’espera d’obtenir el vistiplau de l’RFEF.

“El club s’ha manifestat, arribarà un jugador, però veurem si ens ho permeten, primer. Està clar que l’acceptaran”, va comentar. El porter Neto i el central Gerard Piqué són les novetats a la llista de convocats, en la qual destaca la presència del davanter Rey Manaj, provinent del filial, que és el primer albanès que entra en una convocatòria del primer equip del Barça. El jugador va ser fitxat de l’Albacete el mes passat per 700.000 euros.

Pel que fa al Getafe, Setién va destacar que és un rival amb el qual s’ha de “comptar” per a la lluita pel títol si segueixen en l’estat de forma actual, en què els surt “tot bé”. “El Getafe tindrà ara partits importants a Europa que potser li restaran potencial a la Lliga, però va ser-hi l’any passat i allà segueix, podem pensar que pot aconseguir mantenir aquest ritme, no sé si tant per atrapar-nos però cal comptar amb el Getafe”, va valorar.

“Som dos estils diferents, juguem igual que fa anys, i va bé. L’important és que el teu pla i les teues formes superin les del rival. No és ni més ni menys important, tenim clar al que juguem i ells també”, va afegir Setién, que ha mantingut alguna disputa amb José Bordalás, tècnic del Getafe, que va dir que les tenia “oblidades”.

tracking