HOQUEI OK LLIGA

Derrota davant del líder

El Vila-sana cau per la mínima a la pista del Manlleu en un partit en el qual va merèixer millor resultat || Malgrat les baixes l’equip va plantar cara

Les jugadores del Vila-sana aplaudeixen els aficionats que les van acompanyar ahir a Manlleu.SEGRE

El Vila-sana va encaixar ahir una derrota per la mínima a la pista del líder, el Manlleu (1-0), en un partit que les del Pla d’Urgell van afrontar amb les baixes de Cata Flores i Joana Comes i, malgrat la falta de rotacions, va plantar cara en tot moment al primer classificat, amb la qual cosa va merèixer més bon resultat.

Les jugadores de Jordi Capdevila van sortir a buscar el partit des del primer minut i no l’hi van posar fàcil al Manlleu. Tots dos equips van oferir un encontre d’alt nivell que va estar obert fins al final. Les lleidatanes van tenir ocasions però no encert, i el líder de la categoria es va quedar amb els tres punts en joc gràcies a un gol aconseguit per Maria Díez al minut 35.

Amb aquest resultat, les lleidatanes es mantenen a la zona mitjana de la classificació, sense aconseguir atansar-se a les primeres posicions, ja que només han pogut sumar quatre punts dels últims divuit que han disputat, un fluix balanç que no fa justícia al joc que va desplegar l’equip.

Malgrat aquesta derrota, el tècnic, Jordi Capdevila, es mostrava satisfet de la feina que van fer les seues jugadores. “Hem jugat un bon partit malgrat les baixes”, va explicar. “No hem sortit a tancar-nos, hem anat a buscar el partit i hem jugat de tu a tu amb un equip de gran qualitat”, va afegir. Capdevila va valorar que “llàstima que no hem aprofitat les ocasions i, per contra, en una badada ens han marcat l’únic gol que els ha donat la victòria”.

El següent partit del Vila-sana serà dissabte que ve, dia 22, quan rebran la visita del Voltregà (19.30).