SEGRE

FUTBOL

El Lleida suma un altre punt a Tarragona

Empata 1-1 davant del Nàstic després d’una gran primera part i acaba amb Molo expulsat

El Lleida suma un altre punt a Tarragona

El Lleida suma un altre punt a TarragonaCARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida ha sumat un punt en el camp del Nàstic de Tarragona en empatar 1-1, en un partit en el que ha jugat una gran primera part, però li ha mancat ambició en la segona. Molo i el seu segon, Garcés, han estat expulsats.

Amb aquest resultat el Lleida encadena quatre jornades sense perdre, però acumula ja quatre mesos sense guanyar en un desplaçament. L’última victòria blava lluny del Camp d'Esports es remunta al 19 d’octubre de 2019, quan es va imposar per 1-3 en el camp del Villarreal B. L’equip lleidatà suma 39 punts després d’aquest empat.

El Lleida ha començat molt bé el partit, ha jugat una primera part excel·lent i el premi ho ha tingut amb un gran gol marcat per Marc Martínez, amb una asistencia de José Ruiz, que ha posat el 0-1 al marcador en el minut 15. Ha pogut ampliar l’avantatge, però qui ha marcat ha estat el Nàstic, en transformar Bonilla un discutit penal en el minut 40. Amb 1-1 s’ha arribat al descans.

El Lleida no ha mantingut la mateixa intensitat en la segona part i el marcador ja no s’ha mogut. Un altre punt i quatre jornades sense perdre per als de Molo, que diumenge vinent rebran l’Ejea en el Camp d’Esports.

tracking