L'Alcarràs, golejat a Sant Just

Els lleidatans van encaixar una patacada en la visita al feu barceloní || Tot just van oferir resistència i es van ensorrar després d’encaixar el 2-0 al començar un segon temps en què van ser sotmesos

Un jugador de l’Alcarràs lluita una pilota amb un altre del Sant Just, en una imatge d’arxiu del partit de la primera volta.SEGRE

L’Alcarràs continua sense donar senyals de vida i ahir va perdre el tercer partit consecutiu amb un Atlètic Sant Just que va saber explotar perfectament les debilitats lleidatanes i que va ser especialment superior després del descans. Els de Marc Vigil amb prou feines van oferir resistència i es van ensorrar després d’encaixar el segon gol del partit. Els primers minuts van ser de domini dels barcelonins, que van posar a prova de seguida Adrià.

L’Alcarràs, per la seua part, es defensava amb molt ordre i buscava el contraatac com la millor arma per sorprendre el rival. Tanmateix, els minuts van anar corrent sense que passés absolutament res en cap de les dos porteries. Ho intentava una vegada i una altra el Sant Just, però l’Alcarràs aguantava. I abans de la primera mitja hora, Raúl Ferrer va estrenar el marcador en un error defensiu del conjunt visitant. Els de Vigil no van disposar de la primera oportunitat fins ben avançada la primera part. Va ser al minut 36, en un dur xut de Sasha que se’n va anar a fora. Però no va decaure l’equip del Segrià, que va tenir una altra acció ofensiva a favor que hauria pogut significar l’empat abans del descans.

Després del pas pels vestidors, el Sant Just va sortir decidit a sentenciar el partit. I ho va aconseguir als 52 minuts per mitjà de Gerard Pedrol. El matx se li posava molt lleig a un Alcarràs incapaç de reaccionar davant d’un electrònic molt complicat de respondre. Poc després era expulsat el local Montes per veure la segona groga. Però tampoc va saber aprofitar l’Alcarràs la superioritat numèrica. Al contrari: va ser el principi de la fi. El tercer gol local va arribar als 69 minuts per mitjà d’Iñaki.

I poc temps després va arribar el quart en un penal que va transformar Adrián Biboum. La resta del temps fins a la conclusió de l’encontre va ser de pur tràmit, amb el partit ja sentenciat i sense que els de Marc Vigil donessin senyals de vida. Al final, decepció majúscula d’un Alcarràs que té la salvació a set punts i amb un partit més.

“La situació és complicada, però no desistim” “No hem fet un bon partit. Sabíem que el rival era molt fort i que la seua posició a la classificació no es corresponia al joc i potencial del qual disposa.” Aquesta era la valoració que feia, després del partit, el tècnic lleidatà Marc Vigil, que afegia que “ells han estat molt encertats i nosaltres no hem donat la nostra millor versió”.