SEGRE

BÀSQUET ALL STAR

Pau Gasol admet la “possibilitat” de la retirada pels problemes físics

Luca Doncic defensa PJ Washington.

Luca Doncic defensa PJ Washington.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Pau Gasol va reconèixer que la seua retirada del bàsquet és “una possibilitat” pels problemes que té al peu esquerre, i va afegir que recuperar la salut és la seua “prioritat” i que, a partir d’aleshores pensarà si està en condicions d’anar als Jocs de Tòquio, a banda de demanar als jugadors de l’All Star que visquin “un cap de setmana èpic” com a homenatge a Kobe Bryant.

La 69 edició de l’All Star va començar la matinada de divendres a dissabte amb un tribut a la memòria de l’exbase dels Lakers Kobe Bryant, i de l’excomissionat David Stern, tots dos morts al gener.

En l’arrancada del cap de setmana, l’aler Miles Bridges, dels Hornets de Charlotte, l’ala pivot principiant Zion Williamson, dels Pelicans de Nova Orleans, i el base eslovè Luki Doncic, dels Mavericks de Dallas, van posar l’espectacle al Partit de les Futures Estrelles de l’NBA, que va guanyar (151-131) l’Equip USA davant de l’Equip del Món.

Pau Gasol, dels Trail Blazers, i la veterana base Sue Bird, de l’Storm de Seattle, de la WNBA, van ser els encarregats de dedicar unes emocionades paraules de record cap als dos difunts, als quals van considerar “claus” en la globalització de l’NBA. El Partit de les Estrelles serà aquesta nit.

tracking