Victòria per tancar la primera fase

El Pardinyes lluitarà per la permanència amb 7 triomfs al superar La Roda

David McCulloch intenta superar Ellechi, el millor de La Roda.

David McCulloch intenta superar Ellechi, el millor de La Roda.POL PUERTAS

L’Ilerdauto Nissan Pardinyes va tancar ahir la primera fase de la LEB Plata amb una victòria al Barris Nord davant La Roda (74-72), un resultat que permet a l’equip de Gerard Encuentra afrontar la lluita per la permanència amb un balanç de set victòries i tres derrotes. Aquestes són les que ha sumat davant els cinc equips del seu grup que l’acompanyen en aquesta segona ronda del campionat, en la qual el Pardinyes tindrà com a rivals el Marbella, Clavijo, Morón, Navarra, Gijón i Zornotza.

El matx d’ahir amb els manxecs va ser molt igualat i després d’un primer quart molt travat, el marcador era de 18-18. Adrià Duch va liderar els lleidatans al segon acte i el Pardinyes va agafar les primeres rendes. Tanmateix, una tècnica a Davis i la tornada d’un joc físic i travat va impedir que els locals se n’anessin al descans amb una renda més còmoda que la de 39-36. La Roda es va mantenir en tot moment dins del partit, amb opcions d’aconseguir una victòria molt important al Barris Nord, i va entrar a l’últim quart amb un ajustat 56-53. El Pardinyes va saber mantenir la calma i va trobar molt més encert en els últims deu minuts. El fet que La Roda estigués en bonificació durant els últims compassos va contribuir que els lleidatans acabessin sentenciant el xoc des de la línia de tirs lliures. Demà se sortejarà el calendari de la segona fase.