El Castelldans goleja el Rialp a la represa

Un jugador visitant intenta controlar la pilota davant de la pressió dels rivals.LAURA QUINTANA

El Castelldans va derrotar el Rialp en un duel amb una primera meitat molt igualada i sense ocasions per a cap dels dos equips. A la segona part, els visitants es van avançar amb un gol de Semino al minut 52, però ràpidament els locals van buscar l’empat, que el van aconseguir només dos minuts més tard gràcies a una diana de Gallardo.

A partir del 2-1, que va arribar en el minut 68 de part de Trif, l’equip local va passar a dominar la resta de l’encontre, anotant un altre gol al minut 75 gràcies a Seró, que va donar la victòria al Castelldans per 3-1, un resultat just però que podria haver estat fins més ampli per part dels locals.