Victòria de prestigi

El Tàrrega trenca amb una dinàmica de cinc jornades sense guanyar || L’equip que dirigeix Edu Berrocal se situa a la zona mitjana de la classificació

Els jugadors del Tàrrega celebren la victòria als vestidors.

Setena victòria de la temporada d’un Tàrrega que es consolida a la zona tranquil·la de la classificació. No va ser un partit fàcil per als d’Edu Berrocal, que van haver d’anar a totes per doblegar un rival molt combatiu, com va ser el Gavà, que va lluitar fins al final i a punt va estar d’aconseguir un empat que no va arribar (1-2).

Els dos equips van anar des del principi a buscar la victòria. Els lleidatans es van mostrar una mica més descarats en atac en els primers minuts de joc. Bañuelos va tenir la primera opció des de la banda per als locals als sis minuts. La rèplica visitant, en canvi, va ser molt més efectiva. L’àrbitre va castigar els del Baix Llobregat amb un penal en una caiguda d’un jugador blaugrana dins de l’àrea. Maikel, des dels onze metres, va obrir el marcador per al Tàrrega, 0-1. Però l’alegria dels de l’Urgell va durar molt poc perquè en el minut 29 Quiles va igualar el marcador amb un gran xut. En plena pressió local, va arribar una nova oportunitat del Tàrrega en la qual Escamilla, en una ràpida contra, hauria pogut donar un disgust al meta local. Els visitants van sorprendre el rival en ràpids contraatacs. En el minut 35, Escamilla va guanyar la partida al porter del Gavà i va posar la pilota a Adri Martínez, però quan aquest ho tenia tot a favor va enviar la pilota alta en l’última opció de gol abans del descans.

Després del pas pels vestidors, l’emoció va continuar presidint el matx. Però va ser el Tàrrega el que es va mostrar més efectiu. La primera acció ofensiva li va permetre tornar a posar-se al davant en el marcador (1-2) quan es complia el minut 60. Amb el marcador advers, el Gavà va prémer l’accelerador a la recerca de l’empat. Però els de la Bòbila no van trobar la manera de crear perill. Els locals van disposar d’una gran ocasió per salvar, almenys, un punt, però la pilota es va estavellar al travesser. Al final, satisfacció a les files d’un Tàrrega que va tornar a casa amb tres punts que l’allunyen del descens.

“El triomf ens dóna la moral que necessitem”

L’entrenador del Tàrrega, Edu Berrocal, va comentar que “hem jugat un partit molt complet a nivell defensiu i a més hem atacat amb força”. “El partit ha estat molt igualat i, encara que el pes del joc l’han portat ells, a nivell d’ocasions ha estat més equilibrat”, va afegir. Sobre la victòria, Berrocal va assenyalar que els tres punts obtinguts a la Bòbila “ens permeten fer un pas endavant per créixer i trencar una mala dinàmica. Aquesta victòria ens dóna molta confiança i moral per als següents partits”.