SEGRE

BÀSQUET ESPORT DE BASE

Un equip de Lleida deixa tres jugadors a l'altre equip, afectat per les baixes, per poder jugar el partit

El CB Cervera va acudir a la pista del CB Pardinyes amb només 5 jugadors, per la grip que va afectar l’equip, i el rival n’hi va cedir 3 per poder fer rotacions || Van jugar sense que comptés el marcador

Els dos equips i el tècnic del Pardinyes es van fer una foto en la qual falten l’entrenador i un jugador del Cervera.

Els dos equips i el tècnic del Pardinyes es van fer una foto en la qual falten l’entrenador i un jugador del Cervera.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En el món de l’esport guanyar no ho és tot i menys encara en categories de formació. L’equip infantil del Club Bàsquet Pardinyes va donar tota una lliçó d’esportivitat diumenge passat al cedir jugadors al Club Bàsquet Cervera, amb el qual havia de jugar un partit de Lliga i no disposava de prou efectius. És veritat que el matx ja el tenia perdut l’equip de la Segarra al no presentar un mínim de vuit jugadors com exigeix la reglamentació, però tot i així va assumir llevar-se d’hora i es va desplaçar fins a Lleida per evitar una sanció per incompareixença. “Només en teníem cinc de disponibles. Els altres estaven amb grip, però ja que havíem viatjat i tractant-se d’una categoria de formació vam trobar una fórmula gràcies a la bona predisposició del Pardinyes perquè els nois poguessin jugar i divertir-se, que és del que es tracta”, explica l’entrenador del CB Cervera infantil, Jordi Morera.

“Nosaltres teníem onze jugadors, així que els en vam cedir tres i ja érem vuit contra vuit, perquè hi pogués haver rotacions. L’important és que tots s’ho van passar bé”, apunta l’entrenador del CB Pardinyes, David West. Els partits en aquesta categoria consten de vuit quarts de cinc minuts cada un que aquesta vegada sense res en joc més que divertir-se es van disputar a temps corregut.

Els de la Segarra van perdre, segons el reglament, però van poder divertir-se i el viatge no va ser debades

El coordinador del CB Cervera i exentrenador del CB Pardinyes sènior quan aquest militava a l’EBA, Joan Albert Cuadrat, va elogiar el gest del rival: “No esperàvem menys d’un gran club que és un referent en accions d’aquest tipus. Amb el CB Pardinyes m’uneix una gran amistat i em va semblar que va ser una lliçó per a l’esport en general que es jugui més enllà de la competitivitat”, va dir Cuadrat. Al final, els dos equips es van fer junts una foto que sempre recordaran.

L’Ilerdauto iniciarà la fase per la permanència a 963 km de Lleida L’Ilerdauto Nissan Pardinyes començarà la fase per la permanència a la LEB Plata el 29 de febrer visitant la pista del CB Morón, al poble sevillà de Morón de la Frontera, on viatjaran els lleidatans per carretera cobrint un trajecte de 963 quilòmetres. Només quatre dies després rebran a casa, en jornada de dimecres, el Basket Navarra. S’hi va referir el tècnic lleidatà Gerard Encuentra, encara que no va posar cap tipus d’excuses. “Hauria preferit jugar primer a casa però és que, a més, haurem de viatjar en furgoneta fins a Sevilla i rebre el Navarra amb molt poc marge de temps. Però això és el que hi ha”, va dir.

tracking