SEGRE

DEPORTES

Les penyes barcelonistes de Lleida volen eleccions ja

Hi ha decepció, “cansats” de la gestió de la junta de Josep M. Bartomeu

Josep Maria Bartomeu, en foto d’arxiu.

Josep Maria Bartomeu, en foto d’arxiu.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les penyes barcelonistes de Lleida Sud han perdut la paciència amb la deriva que porta el FC Barcelona per la gestió de la junta i, davant de l’escàndol de les xarxes socials criticant i desprestigiant fins i tot jugadors de la plantilla com Messi i Piqué, demanen que s’avancin a final d’aquesta temporada les eleccions previstes per al 2021.

“Està mal conduït el club. Estic molt decebut i el que més em preocupa és que acabi afectant el rendiment de l’equip perquè no en surten d’una quan ja estan posats en una altra”, va indicar el president de la PB Som un Sentiment, Dani Rovira.

“Està mal conduït el club i em preocupa que acabi afectant el rendiment esportiu”, diu Dani Rovira

“S’ha acabat el cicle d’aquesta junta i és hora de preparar eleccions”, va reblar Rovira.

Igual de contundent va ser Josep Maria Crespo, de la PB del Palau d’Anglesola. “No surten d’un embolic que ja en creen un altre. Són ja massa coses, per no parlar de la planificació esportiva, que és un desastre. El que han de fer és plegar.”

Magnòlia Mestre, presidenta de la PB de Faió (Saragossa), veu “molt greu tot el que ha sortit. Hauran de donar més explicacions, és una mica fosc, tot plegat. Haurien de deixar via lliure a altres opcions perquè no hi ha dret que s’embruti el nom del Barça.”

Antonio Fontanals, de la PB d’Alcarràs, des d’on es va enfilar a la presidència Sandro Rosell, predecessor de Bartomeu, va confessar que està “cansat que surtin coses rares. Caldria fer creu i ratlla, però si es guanya la Lliga o la Champions, pot ser que es tapi tot”.

Cristian Aranda, de la PB de Torres de Segre, és més prudent. “Hi ha hagut encerts i errors. És veritat que no està sent una gestió perfecta. El tema de les xarxes socials i haver pagat un milió d’euros, que em semblen desmesurats, és almenys sospitós”, va afirmar sobre la polèmica Aranda.

tracking