SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

“És munició contra la junta”

El responsable d’I3 Ventures nega que l’empresa hagi generat difamacions i haver cobrat un milió d’euros del Barça || “És una operació política i de precampanya”, diu Carlos Ibáñez

El danès Martin Braithwaite va ser presentat ahir com a nou jugador del FC Barcelona.

El danès Martin Braithwaite va ser presentat ahir com a nou jugador del FC Barcelona.FCB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Carlos Ibáñez, responsable d’I3 Ventures i Nicestream, empreses contractades pel FC Barcelona per monitoritzar les xarxes socials, va assenyalar ahir que “som una munició per atacar la directiva. Hi ha intenció de fer servir això com a part d’un procés de precampanya. És una operació amb intencionalitat política, no és espontània. Vull creure que el soci no s’ho empassarà”. A més, en una entrevista a Catalunya Ràdio, Ibáñez va aclarir que “l’encàrrec del Barça no és el de crear missatges negatius ni positius. El treball consistia a monitoritzar tota l’activitat dels comptes del club, no generem continguts. Aquest informe que circula sobre una campanya per desacreditar Víctor Font no és nostre, no ha sortit de la nostra empresa”, va afegir.

Sobre un d’aquests comptes en els quals es difamava jugadors, exjugadors, extècnics i exdirectius, el director d’I3 Ventures va dir que “és com si llogues una plaça de garatge i el cotxe no és nostre. És un compte amb opinions, s’hi pot estar d’acord o no, però no conté termes insultants o fake news”. Ibáñez també va negar que l’empresa hagi cobrat un milió d’euros del club per monitoritzar les xarxes. “Hem cobrat 198.000 euros anuals i donem servei des del novembre del 2017.”

“Si creus en alguna cosa ho pots aconseguir, això havia de passar”, va manifestar el davanter

Per la seua part, Jaume Roures, administrador de Mediapro, va manifestar ahir que “per què defensa les pàgines si no són seues? Es pensen que som estúpids. Si et compres un garatge et preocupes que no hi hagi tràfic de drogues. Ens estan colant una bola com un piano”.

tracking