SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

“Ens en mantenim al marge”

Setién afirma que la crisi institucional al Barcelona no ajuda, però que no afecta els seus jugadors || Jaume Masferrer, suspès de funcions després d’una reunió informal de la junta directiva

Martin Braithwaite intenta controlar la pilota durant l’entrenament del FC Barcelona.

Martin Braithwaite intenta controlar la pilota durant l’entrenament del FC Barcelona.EFE/ENRIC FONTCUBERTA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Quique Setién va assegurar ahir que la crisi institucional al FC Barcelona entorn de les xarxes socials no ajuda l’equip, tot i que es va mostrar convençut que no afectarà els seus jugadors. “Som coneixedors del que passa, però intentem que no influeixi. Us puc assegurar que no influeix, ja que el nostre objectiu és guanyar partits. La resta de coses ens afecten poc. Donem per bo el que diu el president. Ens va dir el que ha dit a tot arreu. Jo no hi he donat més voltes i els capitans crec que tampoc. És un tema que no ens ajuda per al que ens interessa, que és el futbol, i ho deixem al marge”, va afegir. Setién va assegurar que, malgrat que la setmana vinent té dos desplaçaments importants contra el Nàpols i el Madrid, només pensa en el partit d’avui (16.00, Movistar) davant de l’Eibar. “Hem tractat el partit com si fos una final. Guanyar és vital, perquè no només ens permetrà seguir allà, sinó que ens reforçarà per al que ens ve”, va dir Setién. Sobre Braithwaite, l’entrenador del Barça va manifestar que “segurament en algun partit el veurem de titular. Arriba en un moment de forma perfecte, però ha d’anar entenent els conceptes. Ha vingut amb ganes i il·lusió i estem convençuts que ens ajudarà. És molt bon futbolista i a més li funciona molt bé el cap”.

D’altra banda, la directiva del Barça va suspendre ahir de forma provisional Jaume Masferrer, director de l’àrea de presidència, pel cas de les xarxes socials. Durant una reunió informal de la directiva que va durar prop de cinc hores també es va debatre l’avenç electoral i hi haurà junta extraordinària dijous.

tracking