Victòria clau del Cadí a Tenerife per jugar el play off pel títol (72-83)

El Cadí La Seu ha aconseguit una victòria clau a Tenerife davant del Clarinos (72-83) que consolida les seues opcions de jugar el play off pel títol de la lliga femenina de bàsquet. Els dos rivals arribaven a aquest partit empatats a deu victòries en la setena posició de la taula. Aquest triomf permet a les del Alt Urgell deixar enrere el Clarinos i, en cas que el Mann Filter de Saragossa perdi avui contra el València, tindrien dos victòries de marge sobre la novena posició, la primera que queda fora del play off. Jelena Nogic i Irati Etxarri han estat les dos màximes anotadores, amb 18 i 17 punts, respectivament, mentre que Georgina Bahí ha destacat en la lluita sota els cèrcols en capturar sis rebots i Ariadna Pujol ha estat l’encarregada de dirigir l’equip repartint quatre assistències. El partit ha estat molt igualat en el primer quart, fins el punt que aquest ha finalitzat amb empat a 20. En el segon, les locals han donat una petita estrebada que els ha permès arribar al descans amb 6 punts d’avantatge (40-34). No obstant això, en el tercer quart el Cadí ha sortit decidit a remuntar el marcador i ha aconseguit un parcial de 17-27 que li ha permès posar-se per davant. Les urgellenques han mantingut aquesta tònica en l’últim quart, en el qual també han guanyat per 15-22, aconseguint així els onze punts d’avantatge al marcador final. D’aquesta manera, les jugadores entrenades per Bernat Canut confirmen que estan en alça en la competició de lliga després de la petita davallada soferta coincidint amb els últims partits de la competició europea en la qual debutaven aquesta temporada.