Plàcida victòria del Lleida davant de l'Ejea (2-0) que l'atansa al play off

El Lleida Esportiu ha aconseguit aquesta tarda un còmode triomf davant de l’Ejea, un equip que lluita per la permanència, gràcies a sengles gols al principi i al final de la primera part que han fet pujar el definitiu 2-0 al marcador. I és que el partit no ha pogut començar millor per als jugadors de Molo, que no ha pogut estar a la banqueta després de ser sancionat amb tres partits per la seua expulsió a Tarragona, perquè Luso ha marcat el primer gol en rematar un córner en el minut 4. El Lleida ha continuat dominant al llarg dels primers 45 minuts i just abans que el col·legiat xiulés el seu final, Marc Martínez ha marcat el segon en rematar un passi de la mort dins de l’àrea. Aquest és el quart gol del centrecampista aquesta temporada i el segon consecutiu, ja que també va marcar diumenge passat davant del Nàstic.

La segona meitat ha estat tranquil·la per als locals, malgrat que l’Ejea s’ha vist obligat a atacar més condicionat pel resultat en contra i ha fet intervenir Pau Torres en alguna ocasió. El Lleida tampoc no ha tingut grans oportunitats per ampliar la diferència i ha segellat un triomf que li permet aproximar-se a les posicions de play off d’ascens, del qual el separen tres punts. Aquest ha estat el seu cinquè partit seguit sense perdre i la quarta victòria en els cinc últims disputats a casa.