SEGRE

DEPORTES_LUNES

L'AEM suma un meritori empat a Valladolid

L’AEM suma un meritori empat a Valladolid, on el Parquesol havia guanyat els seus últims cinc partits || Les locals van empatar en una jugada desafortunada en el temps afegit

Andrea, autora del gol de l’AEM al primer temps, disputa una pilota amb una jugadora del Parquesol.

Andrea, autora del gol de l’AEM al primer temps, disputa una pilota amb una jugadora del Parquesol.ÁREA 11

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La fortuna li va ser esquiva ahir a l’AEM, que va veure com la victòria se li escapava de les mans en el temps afegit en una acció desafortunada en la qual un xut sense aparent perill va ser desviat per la defensa blava i va descol·locar Noèlia. Les de Roger Lamesa van patir, així, la medicina que tantes vegades al llarg de la temporada han administrat i es van haver de conformar amb sumar un punt en la visita al Parquesol de Valladolid (1-1).

El regust amarg pel cruel desenllaç, això sí, no treu mèrit a l’empat firmat per les lleidatanes en un camp en què les val·lisoletanes havien guanyat els seus últims cinc partits, entre els quals a rivals d’entitat com l’Athletic B o el Saragossa. Andrea Gómez va avançar l’AEM vora la mitja hora de joc. Barreira va recuperar una pilota que va cedir a Natàlia i aquesta la va deixar a la frontal perquè Andrea, amb el peu dret, creués la pilota amb molta col·locació al pal llarg de Lucía. La jove del planter, que va firmar el tercer gol aquesta temporada, està abonada a gols plàstics.

Judit Briansó, del filial, va debutar en Lliga amb l’AEM substituint Natàlia, lesionada

Després d’un inici de partit en el qual el Parquesol va ser millor, l’AEM va començar a arribar amb perill fins que va aconseguir marcar i, després del gol, va tenir el partit controlat davant d’un equip que amb prou feines va arribar. D’aquesta manera, les lleidatanes van aconseguir anar al descans guanyant, una cosa que cap equip visitant havia fet a Valladolid des que ho va fer l’Alabès el mes de novembre passat. Després del descans, l’AEM va contenir, com en el primer temps, la fogonada inicial del Parquesol. Cap al final del partit, l’AEM va reclamar dos penals sobre Pixu. El primer, després de ser empesa al canviar-se la pilota de peu per intentar connectar amb Miró i, el segon, que la fessin caure a l’entrar una defensa rival contra el seu peu de suport. Aquesta última acció polèmica va ser l’avantsala del gol de l’empat, ja en temps afegit. Va ser una jugada desgraciada. Després d’un contraatac, Isa Álvarez va rematar des de la frontal de l’àrea i, sense poder evitar-ho, Vesela va desviar la pilota prou com per descol·locar Noèlia, que no va poder fer res per evitar el gol local i la gerra d’aigua freda que va suposar l’empat.

Encara hi va haver temps per a una acció de perill per a cada equip, però l’empat va ser inamovible. La nota positiva va ser el debut en Lliga de la jove del filial Judit Briansó –la cinquena de la temporada–, tot i que va ser per substituir Natàlia, que es va retirar lesionada, en principi només amb un cop al genoll.

Lamesa: “El seu gol ens ha deixat tocades, però l’empat és bo”

Roger Lamesa va explicar que “el gol de l’empat en el temps afegit ens ha deixat tocades, però ens hem de quedar amb el fet que el Parquesol estava molt fort a casa”. L’entrenador lleidatà va deixar clar, en aquest sentit, que és “un punt que fa créixer l’equip”. D’altra banda, es va mostrar satisfet amb el debut en Lliga de Briansó: “Enguany ja són cinc les que han debutat, i hem de seguir en aquesta línia perquè és el futur de l’AEM.”

Andrea, autora del gol de l’AEM al primer temps, disputa una pilota amb una jugadora del Parquesol.

Andrea, autora del gol de l’AEM al primer temps, disputa una pilota amb una jugadora del Parquesol.ÁREA 11

tracking