SEGRE

DEPORTES_LUNES

Molo: «Cal donar valor a aquesta victòria»

El tècnic del Lleida Esportiu va admetre que “no ha sigut un partit brillant”

Raúl González lluita per la pilota a la banda amb un futbolista de l’Eixea.

Raúl González lluita per la pilota a la banda amb un futbolista de l’Eixea.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“Són tres punts importants i seguim en una dinàmica bastant positiva.” Aquesta va ser la valoració que va fer Molo de la victòria, encara que també va reconèixer que no va ser un partit “brillant”.

“És molt difícil cada partit a Segona B, i el que sigui conscient d’això entendrà que els partits tenen fases i que guanyar 2-0 a casa no és gens fàcil, sigui el rival que sigui, allà hi ha els resultats”, va dir el tècnic, que va afegir que “la societat espanyola està acostumada al domini de la possessió del Barça i del Madrid, però el futbol real és això, i més a Segona B. Hi ha molta igualtat i fases d’un partit en les quals estàs millor que en d’altres”. En aquest sentit, Molo va dir “cal donar valor a la victòria i jo n’hi dono”.

L’entrenador va admetre, això sí, que és humà, amb dos gols, “ja no relaxar-se, sinó guardar-se una mica”.

D’altra banda, i preguntat pel partit de Marc Martínez, en ratxa les últimes setmanes i que ahir va tornar a marcar, va dir d’ell que és “el millor vuit de la categoria de llarg, el conec i quan està bé ens pot donar molt”.

El tècnic d’Almeria va destacar també el fet de deixar la porteria a zero: “És molt important, l’equip ha estat molt bé avui a nivell defensiu.” En aquest sentit, va dir que, “a casa –on l’equip suma quatre victòries en els cinc últims partits– ens sentim molt còmodes, i entrem en una recta final on el Camp d’Esports ha de ser un fortí”.

Finalment, no va voler entrar en polèmiques com el seu homòleg Néstor Pérez i va dir de l’àrbitre que “ha estat bé”.

Néstor Pérez: “Som humils i petits, però no gilipolles” “Som humils i petits però no gilipolles, cal respectar-nos igual que al Lleida. No pot ser que l’àrbitre posi un mesurador diferent a cada equip. Que permeti a Pau Torres anar al centre del camp a encarar-se amb altres jugadors quan nosaltres tirem la pilota fora i que després hi hagi un gol en aquesta circumstància... crec que no és just.” Amb aquesta duresa es va expressar l’entrenador de l’Eixea, Néstor Pérez, que va dir que, dos dels seus futbolistes, Méndez i Manu Molina, van haver de ser portats a l’hospital, aquest últim al colpejar-se en una acció amb Simic.

tracking