SEGRE

FUTBOL LLIGA DE CAMPIONS

El Barça s'examina a Nàpols

L’expedició blaugrana es va sotmetre a un control de coronavirus al mateix avió a l’arribar a la ciutat italiana || Setién debuta a la Champions en un estadi inèdit per als blaugranes

Jugadors del Barcelona pugen a l’autobús ahir, durant el desplaçament a Nàpols.

Jugadors del Barcelona pugen a l’autobús ahir, durant el desplaçament a Nàpols.FC BARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Barcelona tornarà avui a la Lliga de Campions per jugar davant d’un dels equips més populars d’Itàlia, el Nàpols (21.00/Movistar Liga de Campeones), en un estadi que va ser durant anys el santuari d’un dels futbolistes més famosos de la història del futbol, l’argentí Diego Armando Maradona, també exjugador blaugrana i on mai ha jugat el Barça. Tota l’expedició blaugrana va rebre ahir un control de temperatura directament a l’avió en la seua arribada a Nàpols, com a mesura preventiva a causa de la crisi del coronavirus, que ha desembarcat en els últims dies a Itàlia.

L’entrenador, Quique Setién, es va mostrar segur que el seu equip podrà seguir amb el “bon nivell” de les últimes jornades en un Stadio San Paolo on el tècnic càntabre debutarà a la Champions, en un partit “emotiu” per a ell. “Portem una dinàmica molt bona i molt positiva. Hem viscut partits a la nostra Lliga tremendament durs que hem superat bé. L’equip està en un moment bo, també el Nàpols, però confio molt a seguir amb aquesta dinàmica i amb el nivell ofert últimament”, va comentar en roda de premsa.

El tècnic blaugrana considera que l’equip arriba a aquest compromís vital en un bon moment

Sanitat dóna instruccions als aficionats del València que van anar a Milà, per si noten símptomes

Malgrat que Setién espera el millor Nàpols possible, creu en les opcions del seu equip d’aconseguir un bon resultat. “Estem en un bon moment a les dos competicions, afrontem primer aquest partit perquè és l’immediat, i amb molta energia i molta mentalització de saber el que significa treure un bon resultat aquí, fins i tot guanyar. I en el clàssic intentarem fer el mateix”, va assenyalar pensant també en el duel de diumenge al Bernabéu.

“Sempre dono més valor als futbolistes que marquen les diferències i si estan en un moment alt d’inspiració resolen les coses que puguis plantejar a la pissarra. El Nàpols sempre té un pla, provarà de sortir des del darrere, i tenen futbolistes que si connecten amb aquesta sortida poden fer mal, tenen recursos de qualitat i després està la capacitat de defensar-nos a nosaltres, que no és fàcil”.

roma

L’emergència pel coronavirus, que ja ha provocat set morts i més de 220 contagiats en els últims dies a Itàlia, ha alterat el normal desenvolupament de l’esport i embolica el futur de les competicions en la incertesa. En un context de màxima alerta per la difusió a Itàlia d’aquesta malaltia, la cúpula directiva de l’esport italià va decidir, d’acord amb el Govern, cancel·lar tots els esdeveniments esportius previstos diumenge passat a la Llombardia, el Piemont i el Vèneto.

Altres federacions, com les de motociclisme o voleibol, han anat més enllà i han decidit paralitzar les seues competicions a tot el territori fins al pròxim 1 de març.

Per la seua part, els organitzadors de les carreres de primavera italianes, la Strade Bianche, la Tirrè-Adriàtic i la Milà-Sanremo, van informar ahir que treballen per al “normal desenvolupament” de les proves.

Diumenge tampoc es van disputar quatre partits de la Sèrie A, l’Inter-Sampdoria, l’Atalanta-Sassuolo, el Torí-Parma i el Verona-Cagliari, amb el dubte que segueix obert sobre com actuar en els propers dies. La Federació Italiana de Futbol (FIGC) sospesa la hipòtesi d’organitzar els pròxims partits a porta tancada per evitar reunir grans nombres de persones als estadis, una possibilitat sobre la qual haurà de treballar ben aviat també la UEFA.

D’altra banda, la conselleria de Sanitat valenciana remetrà un full informatiu sobre el coronavirus Covid-19, als aficionats del València CF que van viatjar fins a Milà per assistir al partit de la Lliga de campions davant de l’Atalanta la setmana passada, amb una relació de recomanacions sobre què fer i on trucar si es posen malalts.

Jugadors del Barcelona pugen a l’autobús ahir, durant el desplaçament a Nàpols.

Jugadors del Barcelona pugen a l’autobús ahir, durant el desplaçament a Nàpols.FC BARCELONA.CAT

tracking