SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida pagarà l'entrada al Prat a cent abonats

El club disposa de 200 localitats, que posarà a la venda dissabte a 15 euros

Jugadors del Lleida saluden els aficionats que els van acompanyar a Tarragona.

Jugadors del Lleida saluden els aficionats que els van acompanyar a Tarragona.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida vol vestir de blau les grades del Municipal Sagnier del Prat, on l’equip de Molo jugarà diumenge a les 12.00, en partit corresponent a la jornada 27. Amb l’objectiu de comptar amb un suport similar al de fa un parell de jornades a l’estadi del Nàstic, el club va anunciar ahir que subvencionarà el preu de l’entrada als cent primers abonats que s’atansin dissabte a les taquilles de l’estadi a comprar la seua localitat. El club disposa de dos-centes entrades per als abonats i seguidors, que posarà a la venda dissabte de 10.00 a 13.30, a un preu de 15 euros. Atès el reduït aforament del camp –1.500 espectadors–, no ha estat possible aconseguir més localitats.

Així doncs, els cent primers abonats del Lleida que s’atansin a les taquilles tindran l’entrada totalment subvencionada pel Lleida. Hauran de presentar per obtenir-les l’original de l’abonament d’aquesta temporada 2019-20. Si els abonats desitgen adquirir entrades addicionals, podran fer-ho al preu de 15 euros. Els que no puguin passar a recollir l’entrada, podran enviar una altra persona en nom seu per a la qual cosa, a més, hauran de presentar l’abonament original. També és possible fer-ho a través del correu electrònic del club, enviant-hi una autorització amb el nom complet i el DNI i la persona autoritzada i la còpia de l’abonament. El mail del club és administracio@lleidaesportiu.cat.

La penya Blues Nord organitza també el desplaçament amb autocar. Per reservar places, els interessats tenen temps fins divendres a les 17.00.

Tots els aficionats del Lleida que es desplacin al terreny de joc del Prat estaran ubicats a la mateixa zona, en una de les grades de Lateral, que tenen una capacitat per a dos-cents espectadors, just el màxim d’entrades que disposa el club. L’accés al Municipal Sagnier per a l’expedició del Lleida serà pel carrer Frederica Montseny, que obrirà la porta una hora abans de l’inici del partit.

Després de la victòria de diumenge amb l’Eixea (2-0), el Lleida arriba al Prat sisè a la classificació, amb 42 punts, a tan sols tres de les posicions de play-off. Amb 45 punts estan empatats Barça B, Vila-real B i Cornellà, el Castelló en té 47 i el Sabadell, líder, 48.

tracking