SEGRE

DEPORTES

El City tomba el Madrid

Gabriel Jesús i De Bruyne remunten a la recta final el gol inicial d’Isco || Sergio Ramos va ser expulsat i Guardiola va tornar a guanyar al Bernabéu

Gabriel Jesús remata davant de Sergio Ramos el gol amb què el City empatava el partit.

Gabriel Jesús remata davant de Sergio Ramos el gol amb què el City empatava el partit.EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Manchester City va destapar les carències del Reial Madrid i va encarrilar l’accés als quarts de final de la Lliga de Campions amb una remuntada amb dos gols en cinc minuts (1-2), just quan el conjunt de Zidane semblava que podia anar a l’Etihad Stadium amb avantatge.

El que no va poder aconseguir durant tot del duel, que va controlar el quadre de Pep Guardiola gairebé sempre, ho va obtenir amb les dianes del brasiler Gabriel Jesús i del belga Kevin de Bruyne, aquest de penal, que van revertir la diana d’Isco Alarcón.

Va ser el premi a un bon treball tan sols entelat per l’error de Rodri i Kyle Walker que va aprofitar Vinicius per servir Isco, el gol del qual va semblar que significaria el retrobament del Reial Madrid amb el gen de la Champions.

Aquestes dos accions, al costat d’un altre regal que no va poder aprofitar, van ser el símptoma més clar d’un conjunt de Zidane de nou vulnerable, com en els últims partits. L’eliminatòria no està perduda encara per al Reial Madrid, però ara està obligat a aconseguir una victòria a Manchestrer per més d’un gol o per un en un triomf superior a l’1-2. A més ho farà sense el capità, Sergio Ramos, que va acabar expulsat al frenar Gabriel Jesús quan s’escapava.

La derrota podia haver estat pitjor. Ramos va fer de Ramos i va fer caure el davanter del City a uns centímetres de l’àrea. I Guardiola va tornar a conquerir el Bernabéu. En nou visites, acumula sis victòries amb la d’ahir, a més de dos empats i només una derrota.

El City recorre al TAS l’exclusió de les competicions europees El Tribunal d’Arbitratge Esportiu (TAS) ha registrat una apel·lació del Manchester City contra la UEFA, per la decisió d’aquesta d’excloure’l dos temporades de les competicions a l’incomplir la normativa del joc net financer. El TAS va assenyalar que “no és possible indicar en aquests moments quan hi haurà una resolució del cas”, ja que prèviament ha de constituir-se un plafó d’àrbitres i celebrar una audiència amb les parts implicades. El Manchester City recorre d’aquesta manera la decisió de la cambra de resolució de l’òrgan de control financer de clubs de la UEFA, que impedeix al club participar en les competicions europees les temporades 2020-21 i 2021-22.

tracking