SEGRE

HOQUEI INTERNACIONAL

El jugador Pol Franci, de Bell-lloc: “A Itàlia la gent està acumulant aliments”

Pol Franci, jugador del Monza, espera a Bell-lloc que es reprengui l’activitat

Pol Franci, jugador de Bell-lloc que milita en el Monza, en la màxima categoria de l’hoquei italià.

Pol Franci, jugador de Bell-lloc que milita en el Monza, en la màxima categoria de l’hoquei italià.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“Diumenge vaig estar passejant per Monza i no vaig veure persones amb mascaretes, les terrasses estaven plenes, la gent celebrava el Carnaval i tot semblava normal com sempre, però des del cap de setmana la gent ja s’havia començat a posar nerviosa i molts estan acumulant aliments”, explica Pol Franci, jugador del Monza de la màxima categoria italiana d’hoquei patins i que passa aquests dies al seu Bell-lloc natal, mentre espera l’evolució de la crisi del coronavirus, que ha aturat l’activitat a la zona nord italiana. “Diumenge a la tarda ja ens van dir que es parava l’activitat i que els col·legis i el pavelló quedaven tancats. Dilluns vam venir amb cotxe amb dos jugadors catalans més que juguen a Itàlia”, afegeix.

Pol i l’equip van jugar dissabte a la pista del Sandrivo i ja aquell dia hi havia notícies sobre la crisi del coronavirus. “Sortien notícies de gent afectada en zones pròximes, però tampoc li vam donar gaire importància. Però diumenge ja es van suspendre partits de la Lliga, s’ha suspès la Copa i es va tancar el Duomo a Milà i es va suspendre el Carnaval a Venècia. Ens han dit al club que almenys fins dilluns, 2 de març, està tot aturat.”

El Comitè Organitzador de Tòquio 2020 insisteix que els Jocs es faran en les dates previstes

La primera intenció era tornar amb avió, però “els vols estaven esgotats, per la qual cosa vam optar per venir amb cotxe. He preferit venir a casa aquests dies i, quan m’ho diguin, tornaré”. Afegeix que “pel que llegeixo, els més afectats són gent gran que ja tenien alguna altra malaltia”, conclou.

tracking