SEGRE

BÀSQUET LEB OR

“Patirem, això serà dur”

Gustavo Aranzana veu l’equip capacitat per aconseguir la permanència, fins i tot en el cas que no arribin reforços || L’ICG Força Lleida visita avui l’Alacant, quart classificat a la Lliga

“Patirem, això serà dur”

“Patirem, això serà dur”SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’entrenador de l’ICG Força Lleida, Gustavo Aranzana, sabrà avui, últim dia de termini per fitxar, si la directiva del club és capaç de proporcionar-li algun reforç, principalment un base, tal com necessita l’equip, que ahir va viatjar fins a Alacant, on avui s’enfronta al Pavelló Pedro Ferrándiz amb el quart classificat de la Lliga (20.45). “Fins a l’últim minut estarem pendents del mercat, com és la nostra obligació, però ara mateix el fitxatge no el tenim”, va explicar.

Aranzana va assenyalar que veu l’equip capacitat per aconseguir la permanència, però va advertir que no serà fàcil, “ni sense fitxatge ni amb fitxatge”. “Sí, veig l’equip capacitat. Som capaços de guanyar partits, esclar. Una altra cosa és que patirem; això serà dur”, va afegir. “El que em fa pànic són les lesions, perquè ja no tindríem capacitat de reacció i si hi hagués una lesió ens quedaríem amb una plantilla més curta del que ja tenim. De fet, els equips que estan fitxant ara és per aquesta raó, per poder cobrir-se l’esquena i tenir una plantilla més àmplia”, va assenyalar.

El tècnic assegura que el descans ha anat bé per recuperar jugadors itambé a nivell mental

L’equip viatja amb la plantilla al complet, encara que alguns han tingut problemes físics

Va explicar que l’obligada aturada per les finestres FIBA li ha anat bé a la plantilla. “Els tenim tots disponibles, encara que ha estat una setmana difícil. Només hem pogut entrenar-nos tots un dia. Shaquille va patir una pallissa de viatge a Mèxic i les Bahames per jugar deu minuts i va tornar dimecres sota els efectes del jet-lag; Ablaye ha tingut problemes al genoll i Eric ha passat una gastroenteritis. Però per a aquest partit estan tots bé. Marc Martí també està bé, però no al cent per cent”, va explicar.

“El descans –va donar tres dies de festa– ens ha anat bé. Hem recuperat frescor i mentalment hem descarregat el cap. Deixar de sentir-me els ha anat bé”, va fer broma. Per parlar de l’Alacant no se’n va quedar curt. “Van quarts. Juguen un gran bàsquet i estan en ratxa. És un rival complicadíssim”, va explicar. “És un equip que competeix molt bé, a veure com els ha anat l’aturada”, va afegir el tècnic. Malgrat la dificultat, va dir que té clar el que ha de fer l’equip per poder contrarestar l’Alacant. “Hem d’estar tranquils i concentrats. Ells tenen fissures que haurem de saber aprofitar i ser intel·ligents, perquè no podem plantejar un partit a 90 punts, perquè si és així, el partit, el perdrem”, va concloure.

“Patirem, això serà dur”

“Patirem, això serà dur”SEGRE

“Patirem, això serà dur”

“Patirem, això serà dur”SEGRE

“Patirem, això serà dur”

“Patirem, això serà dur”SEGRE

“Patirem, això serà dur”

“Patirem, això serà dur”SEGRE

tracking