SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

El Cadí vol guanyar el cuer abans de viatjar a la Copa

Rep sense confiances avui el Bembibre, tot i que només ha guanyat tres partits

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cadí la Seu rep avui al Palau Municipal d’Esports (20.00) el cuer Bembibre abans de viatjar a Salamanca per disputar la setmana que ve la Copa de la Reina. L’equip de Bernat Canut, no obstant, vol fer primer els deures a la Lliga i guanyar un últim classificat del qual no es fia el tècnic urgellenc. “Ens equivocarem molt si pensem que perquè ens visita el cuer ja tenim gairebé guanyat el partit. Ens posaran les coses molt complicades”, va subratllar Canut.

Quan falten cinc jornades perquè acabi la fase regular, el Cadí figura a la sisena plaça de la classificació amb un balanç d’onze victòries i deu derrotes, després de vèncer dos rivals directes com eren el Clarinos Tenerife i el Mann Filter Casablanca de Saragossa.

I en cas que guanyi avui, farà un gran pas per assegurar-se la classificació per al play-off pel títol.

Per la seua badna, el Embutidos Pajariel Bembibre necessita guanyar per esgotar les últimes opcions de mantenir la categoria. Fins ara l’equip lleonès tan sols ha guanyat tres dels vint-i-un partits disputats.

El fet que el Bembibre estigui gairebé desnonat no significa que no sigui un rival que competeix bé en tots els seus encontres, com va recordar Bernat Canut.

“Sempre competeix. És veritat que només ha guanyat tres partits, però és dels pocs equips de la Lliga als quals mai han aixafat els rivals quan perd. És un equip amb molta personalitat, ben treballat per l’entrenador [Pepe Vázquez] i compta amb quatre jugadores exteriors amb molta capacitat per anotar triples. Segur que ens posarà en moltes dificultats”, va finalitzar el tècnic del Cadí.

tracking