SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Molo: "La ratxa sense triomf a fora no obsessiona"

Molo, amb la baixa de Liberto per visitar demà el Prat

Molo, durant el partit a Tarragona, en què va ser expulsat.

Molo, durant el partit a Tarragona, en què va ser expulsat.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida tindrà demà una nova oportunitat de tornar a guanyar lluny del Camp d’Esports, on no aconsegueix una victòria des de fa quatre mesos. L’última va ser el 19 d’octubre quan es va imposar per 1-3 al camp del Vila-real B. Molo va dir ahir que no estan obsessionats per aquesta circumstància. “Intentarem guanyar pels tres punts que hi ha en joc, no per la ratxa”, va explicar. “Les estadístiques s’han de valorar des de tots els punts de vista i a les dos últimes sortides vam empatar, però vam merèixer més i les sensacions de l’equip estan sent bones. No ens obsessiona la ratxa i tampoc serveix de res pensar-hi”, va explicar. Pel que fa al Prat, penúltim a la classificació, i que juga en un camp petit i de gespa artificial, va dir que són circumstàncies que “no poden servir d’excusa”. “Els jugadors tenen clar el tipus de camp i el rival que visitem i anem amb ganes d’emportar-nos els tres punts. Tot això és una dificultat afegida però no ens pot agafar per sorpresa”, va afegir.

Molo, que per aquest partit té la baixa per sanció de Liberto, va advertir que un no s’ha de fiar de la mala classificació del Prat. “Han millorat molt en aquests dos mesos i els agafem en un bon moment, només han perdut un partit dels últims set. Són perillosos i mereixen més punts dels que tenen”, va valorar. Va reconèixer que a mesura que s’aproxima el final de la fase regular “tots els duels ja són decisius perquè es delimita el marge d’error. Però hem de pensar partit a partit i posar els cinc sentits per tirar-los endavant”.

El Lleida no guanya en un desplaçament des del 19 d’octubre, quan es va imposar 1-3 al Vila-real B

Va celebrar també el suport de 200 seguidors a la grada, dels quals el Lleida subvenciona l’entrada als cent primers que passin avui per les taquilles del club per comprar-les. “Estem encantats amb la iniciativa del club. A Tarragona es va fer un pas endavant i l’equip nota aquest suport.”

tracking