SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Un merengue entre culers

Gregorio Pifarré, que regenta el Casal d’Alfés, únic restaurant del poble, viurà el clàssic envoltat de barcelonistes || El va enamorar la Quinta del Buitre

Gregori Pifarré, en primer terme, jugant al futbolí amb l’equip del Reial Madrid.

Gregori Pifarré, en primer terme, jugant al futbolí amb l’equip del Reial Madrid.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“Serà un clàssic molt igualat però confio que guanyi el Reial Madrid per 2-0, però no cantaré els gols perquè si no em maten”, assegura amb un ampli somriure Gregorio Pifarré, que regenta el Casal d’Alfés, l’únic restaurant del poble, i és un dels tres madridistes en una localitat de tres-cents habitants.

Pifarré, que es declara incondicional de Cristiano Ronaldo i lamenta que el Madrid el deixés marxar, reconeix que està “molt nerviós” pel clàssic de demà a l’estadi Santiago Bernabéu. “Al bar hi haurà un bon ambient. Calculo que hi haurà entre 50 i 60 persones, però no podré dir gaires coses perquè si no se’m mengen. Ja em va prohibir l’alcalde [Hilari Guiu] que em piqués, i com que m’ho va advertir coincidint amb l’aplicació del 155 a Catalunya, li vaig dir si a mi me l’aplicava també”, explica a tall d’anècdota aquest cuiner de 48 anys que assegura que “sóc molt catalanista, d’anar amb l’estelada però en el futbol em pot el Madrid. Em vaig enamorar quan jugava la Quinta del Buitre”, explica.

Va revelar que renovarà si juga l’any que ve el 60% dels partits en els quals estigui disponible

Al seu bar té estratègicament col·locat un banderí del Reial Madrid que li van regalar i al futbolí, evidentment, l’equip que escull és el Reial Madrid. Tampoc no té competència. Només dos veïns més, un d’ells un home de 91 anys que el va captivar el Reial Madrid veient jugar Di Stéfano, simpatitzen al poble amb els colors blancs. No veu bé el Madrid, però tampoc el Barça. “A més té els problemes extraesportius de la directiva”. Fitxaria per al Madrid Mbappé i se sincera: “Quan perd el Barça me n’alegro.”

“L’any que ve, si jugo el 60% dels partits en què estigui disponible, renovaré automàticament”, va sorprendre el charrúa, amb una informació que fins ara no se sabia. “Estava jugant com jugava perquè estava acostumat a jugar amb dolor. Això et fa forçar altres zones del genoll . Sóc molt fort en contra de les crítiques i també estic molt fort de cara a tornar com més aviat millor”, va dir Suárez, que podria tornar a l’equip a començaments de maig.

tracking