SEGRE

BÀSQUET COPA DE LA REINA

El Cadí, a plantar cara

Debuta avui a la Copa davant del campió de Lliga, un Girona que va ser el seu botxí a l’edició passada || “Hem de jugar desinhibits”, apunta Bernat Canut

L’equip va sortir ahir a les sis del matí en direcció a Salmanca.

L’equip va sortir ahir a les sis del matí en direcció a Salmanca.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cadí la Seu obre aquesta tarda (18.00) a Salamanca la segona participació de la seua història a la Copa de la Reina, i ho farà enfrontant-se a l’Uni Girona, precisament el rival que el va eliminar l’edició anterior a la ronda de semifinals (80-60). Des d’aleshores, aquests dos equips s’han vist les cares en diverses ocasions i gairebé sempre les urgellenques han plantat cara, guanyant fins i tot l’any passat al Palau el partit de la primera volta (86-81). “Tenim molts records que ens diuen que quan hem sortit sense por i desacomplexats, hem tingut oportunitats de guanyar-los”, va advertir el tècnic, Bernat Canut, que té clar que el d’avui “és d’aquests partits en què ningú et dóna com a favorit, per tant només tenim coses a guanyar. És important no fer-nos petits des del principi perquè si no el Girona ens passarà per sobre. Hi hem anar desinhibits i a gaudir de la segona Copa consecutiva”, va assenyalar.

Canut, que podrà comptar amb Tinara Moore, que ahir ja es va entrenar després de l’esquinç de turmell que es va fer contra el cuer Bembibre, va avisar també que l’equip ha de millorar les prestacions respecte a l’última derrota davant de les lleoneses. “Espero que no ens afecti i que ens serveixi per continuar creixent i millorar les coses que no vam fer bé. El que tenim clar és que no podem perdre 23 pilotes, perquè el Girona ens atropellarà, i hem de controlar el rebot. Aquestes dos coses són fonamentals per tenir opcions a la victòria”, va apuntar.

L’Araski va sorprendre i va eliminar el Gernika, i el Perfumerías Avenida va destrossar l’Ensino gallec

Segons Canut, el Girona arribarà en òptimes condicions i “amb una ratxa molt bona de resultats en les últimes tres setmanes. A més, per a elles és una competició que els motiva perquè no l’han guanyat

mai

. Esperem el millor Girona, però també confio a veure un bon Cadí i que no ens pesin els nervis de l’any passat i puguem plantar batalla”, va sentenciar.

La competició copera va arrancar ahir amb la primera gran sorpresa, l’eliminació del Gernika, tercer classificat de la Lliga, en mans de l’Araski per 80-83 en el duel basc. L’amfitrió, el Perfumerías Avenida, no va tenir pietat de l’Ensino gallec, que va apallissar per 89-43.

tracking