SEGRE

MOTOCICLISME MOTOGP

El GP de Tailàndia, ajornat pel coronavirus, a l'octubre

Jorge Lorenzo, ja retirat, correrà la prova de Montmeló

Jorge Lorenzo.

Jorge Lorenzo.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gran Premi de Tailàndia del Mundial de Motociclisme, que s’havia ajornat per l’amenaça del coronavirus, es disputarà finalment el 4 d’octubre i, amb això, s’avança una setmana el Gran Premi d’Aragó, que finalment tindrà lloc el 27 de setembre. La Federació Internacional (FIM), l’Associació Mundial d’Equips (IRTA) i Dorna Sports, organitzadora del Mundial, han arribat a un acord per confirmar que el Gran Premi de Tailàndia, que havia de tenir lloc inicialment el 22 de març i que es va ajornar pel coronavirus, es disputarà el primer cap de setmana d’octubre, el mes en què es van disputar les dos primeres edicions. Com a conseqüència, la prova d’Aragó al circuit de MotorLand s’avança, ja que cedeix l’espai a la cita tailandesa i es correrà finalment el 27 de setembre.

El Mundial de motociclisme 2020 comença avui a Qatar amb la disputa de primera jornada lliure d’entrenaments, encara que només per a les categories de Moto2 i Moto3, que ja estaven al país amb temps per als tests de pretemporada, però no per als de MotoGP, que es va suspendre diumenge passat per culpa del coronavirus.

En un altre ordre de coses, Jorge Lorenzo, que es va retirar al final de la temporada passada i actualment és pilot de proves oficial de Yamaha, va anunciar ahir que correrà el pròxim Gran Premi de Catalunya com a convidat del Monster Energy Yamaha MotoGP.

“Després d’haver-m’ho pensat unes setmanes, he decidit que participaré en el Gran Premi de Catalunya. En tinc moltes ganes i espero veure-us-hi a tots”, va anunciar el pentacampió del món en un vídeo a les xarxes socials.

Jorge Lorenzo ja va estar al shakedown i en el test oficial de pretemporada a Sepang el mes de febrer passat.

tracking