SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida convida gratis dones i nenes al partit d'aquest diumenge

Dia Internacional de la Dona Treballadora

Onze inicial del Lleida, que es va enfrontar a l’Eixea

Onze inicial del Lleida, que es va enfrontar a l’EixeaJORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu ha posat en marxa una iniciativa amb la qual vol mostrar suport a les reivindicacions de les dones i, amb motiu de la celebració, aquest diumenge, del Dia Internacional de la Dona Treballadora, convida al partit que jugarà aquella tarda amb el Vila-real B (18.00) totes les dones i nenes que vulguin animar l’equip en un encontre de tanta importància.

El club ofereix per a aquest duel una entrada gratis a les dones i nenes que desitgin assistir-hi, que s’haurà de recollir el mateix dia del matx a les taquilles del Camp d’Esports. El Lleida obrirà una taquilla habilitada exclusivament per a la retirada d’aquestes localitats i que estarà en funcionament des d’una hora abans de l’inici del partit, és a dir, des de les 17.00.

El Lleida s’enfrontarà amb el Vila-real B, en un duel directe entre rivals que aspiren a jugar el ‘play-off’

Les aficionades que desitgin fer ús d’aquesta promoció podran asseure’s en qualsevol de les zones de l’estadi i al seient que desitgin, amb l’única restricció de respectar el seient que estigui ocupat per algun dels abonats de l’entitat.

El Lleida s’enfronta aquest diumenge amb el Vila-real B, en un duel entre dos dels conjunts favorits per disputar el play-off d’ascens a la Segona divisió B. Tots dos equips, a més, arriben al partit molt igualats a la classificació.

El Vila-real B és cinquè, amb 46 punts, els mateixos que tenen el Barcelona B i el Cornellà, que estan en play-off per l’average, i el Lleida és sisè amb 43 punts, a tres de les posicions de play-off. Un triomf blau aquest diumenge li permetria atrapar el Vila-real B a la taula, al qual a més superaria l’average, ja que a la primera volta va guanyar el Lleida 1-3.

El Lleida arriba a aquest partit amb una ratxa de sis jornades sense perdre, en què ha sumat 10 dels 18 punts en joc.

tracking