SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Ronaldinho, retingut al Paraguai

Va entrar al país amb un passaport fals

El fiscal Federico Delfino, a la dreta, parla amb Ronaldinho i el seu germà.

El fiscal Federico Delfino, a la dreta, parla amb Ronaldinho i el seu germà.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’exjugador del FC Barcelona i internacional brasiler Ronaldinho és investigat al costat del seu germà Roberto de Assis Moreira per haver entrat al Paraguai, país al qual anaven per a uns esdeveniments solidaris de la fundació Fraternitat Angelical, amb uns presumptes passaports falsos.

Segons va publicar ESPN Brasil, ni Ronaldinho ni el seu germà no haurien estat arrestats per la policia paraguaiana, però sí investigats i retinguts a l’habitació d’hotel fins que s’hagin pogut aclarir els fets, després d’haver intentat entrar al país amb els esmentats passaports falsificats.

El tècnic diu que han demanat perdó a jugadors i club per l’estirabot de Sarabia

Dos dones van ser detingudes ahir a Asunción per la suposada vinculació en el cas. Tant una com l’altra serien les titulars originals dels passaports adulterats amb què els dos germans van entrar dimecres a l’aeroport internacional d’Asunción en un vol procedent de Sao Paulo.

El fiscal del cas, Federico Delfino, va dir que els documents van ser expedits i retirats al Paraguai entre el desembre passat i el gener d’enguany i que les numeracions corresponen a altres persones. Delfino va explicar que el tipus penal a què s’enfrontaria Ronaldinho seria el d’ús de document públic de contingut fals. Ronaldinho i el seu germà Roberto estaran sotmesos a la Justícia paraguaiana el “temps que sigui necessari”, va dir Delfino.

El club planteja un altre referèndum sobre l’Espai Barça El FC Barcelona podria fer un nou referèndum sobre l’Espai Barça. Aquesta opció, tal com va avançar ahir Mundo Deportivo, està a sobre de la taula del president, Josep Maria Bartomeu, després que s’hagi disparat el pressupost i s’hagin produït canvis en el projecte, que ja té poc a veure amb el que es va aprovar el 2014, amb un 72% de vot favorable.

tracking