SEGRE

HOQUEI OK LLIGA

El Llista vol trencar a Palafrugell la mala ratxa

L’equip arriba a la penúltima jornada de la fase regular amb la permanència assegurada || Ha perdut els tres últims partits

Joan Cañellas, en una acció del partit davant del Noia.

Joan Cañellas, en una acció del partit davant del Noia.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Llista visita avui el Palafrugell (20.00) en la penúltima jornada de la fase regular de l’OK Lliga, un partit al qual els lleidatans arriben amb la permanència assegurada. Malgrat perdre dimarts passat a casa davant del Noia (2-5), la resta de resultats van afavorir el Llista, que eludeix el play-out. L’equip d’Albert Folguera afronta el matx amb l’objectiu de trencar la seua mala ratxa, ja que ha encadenat tres derrotes.

Folguera espera que el fet de tenir la permanència segellada ajudarà que l’equip jugui més tranquil. “Sí, una mica ens hem tret un pes de sobre. Hi ha gent a l’equip amb talent que no acaba de explotar i quan tens aportunidades cal aprofitar-les”, va assenyalar.

El tècnic espera la victòria, malgrat que els punts ja no són decisius. “Vull guanyar un partit i vull guanyar aquest. Tenim l’average guanyat amb tots els equips de baix, encara que està clar que ells buscaran la victòria perquè volen atrapar el Voltregà”. D’altra banda, l’entrenador va afegir que “ara hem d’estar tranquils i fer un bon partit, encara que no serà fàcil”.

Per a aquest encontre, l’equip continua tenint la baixa d’Oriol Vives, que es recupera d’una apendicitis, i Joan Cañellas jugarà malgrat una pubàlgia.

tracking