SEGRE

FUTBOL CLUBS

La junta del Balaguer dimitirà i un jugador aspira a assumir la presidència

Antonio Aiguadé.

Antonio Aiguadé.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Futbol Balaguer ha anunciat la convocatòria d’eleccions després que l’actual junta directiva, presidida per Antoni Aiguadé, decidís presentar la dimissió en ple.

“No passàvem per un bon moment, la dinàmica era negativa i calia un canvi”, va dir en declaracions a Ràdio Balaguer l’encara president, que va revelar al seu torn que Jaume Estrada, actual integrant de la plantilla de Segona Catalana del club, seria el seu successor. “Seria una bona alternativa, per això la junta ha decidit convocar eleccions. Em va venir a veure per dir-me que volia assumir aquest càrrec i jo he fet un pas al costat, perquè és el candidat ideal per dirigir el CF Balaguer”, va afegir Aiguadé, que va dir que el pròxim 1 d’abril, si no es presenten més candidatures, es farà el relleu al capdavant de l’entitat.

No obstant, aquesta convocatòria d’eleccions no ha seguit, pel que sembla, els cursos reglamentaris, atès que, segons s’estableix als estatuts del club, la convocatòria d’eleccions s’ha de fer durant una assemblea extraordinària de socis, que de moment ni s’ha celebrat ni s’ha fixat.

A més, la junta directiva també va anunciar els integrants de la junta electoral, un òrgan que ha de ser triat també durant l’assemblea extraordinària i els membres de la qual han de ser elegits per sorteig entre els presents, segons els estatuts. Els membres que ha elegit el club són Josep Martí, com a president, i els vocals Joan Llobet i Josep Gil.

tracking