SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Molo: “Cal donar valor al que fa aquest equip”

El tècnic del Lleida creu que hi ha motius per ser “una mica més optimistes”

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del Lleida, Manuel Jesús Casas Molo, creu que no es valora prou la trajectòria de l’equip, que és a les portes del play-off i que demà rebrà el Vila-real B, un rival directe en la lluita per aquest objectiu. “Rebem el millor visitant de la categoria, que ha aconseguit 21 punts fora. Nosaltres en tenim 16, així que no estem tan lluny d’ells. El Vila-real B té 5 punts més que nosaltres i va perdre al Prat. Crec que cal donar el valor al que fa aquest equip”, va explicar.

Molo va lamentar el que creu poc reconeixement a l’empat de la passada jornada al camp del Prat. “Entenc que la gent té ganes de veure guanyar el seu equip. Però és el que jo dic sempre, equilibri,” va afegir. “No m’agrada el pessimisme desmesurat ni l’optimisme desmesurat. Som el Lleida. La nostra història diu que fa tres anys que no juguem el play-off. I que hem fet tres play-offs que jo vaig tenir la sort de viure en primera persona. En el primer depeníem d’un altre rival. En el segon, davant de l’Olot, al minut 91 perdíem 1-2 i vam guanyar finalment 3-2. I en el tercer, en el qual vam estar més a prop de pujar, ens el jugàvem davant del Cornellà en un partit que si perdíem ens quedàvem sense play-off”, va recordar. “Està tot molt igualat. Ho diu la història de la categoria, que és molt complicada. Però crec que hem de ser una mica més optimistes.”

Va assenyalar diversos punts que defensen el seu optimisme: “Estem en números per fer un any molt bo. Si no ho aconseguim m’envieu a fer punyetes, però durant el camí ens hem d’estimar una mica més. Som un equip sòlid, només tenim sis derrotes i som un dels equips menys golejats”. Va elogiar el Vila-real B, que considera “el millor equip de la categoria. Té una part ofensiva brutal. És un gran equip i s’ha reforçat prou bé”.

També va apel·lar al suport de l’afició del Lleida i va celebrar la iniciativa del club de convidar dones i nenes. “És una iniciativa fantàstica”, va concloure Molo.

D’altra banda, el futbol base del Lleida, com el de la resta de clubs de la ciutat, va suspendre ahir els seus entrenaments per recomanació de la Paeria, a causa del temporal de vent.

Formació inicial del Lleida diumenge passat al camp de l’AE Prat.

Formació inicial del Lleida diumenge passat al camp de l’AE Prat.CARLES MIRANDA

tracking