SEGRE

POLIESPORTIU SALUT

Cancel·len 2 proves amb lleidatans per coronavirus

De judo al Marroc amb Ai Tsunoda i de natació a Israel amb Ferran Julià

Aficionats veient ahir el Liverpool-Bournemouth amb màscares per por del coronavirus.

Aficionats veient ahir el Liverpool-Bournemouth amb màscares per por del coronavirus.EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les suspensions i ajornaments per l’amenaça del coronavirus continuen produint-se al món de l’esport i aquest cap de setmana dos competicions internacionals han afectat esportistes lleidatans. Són el Grand Prix de judo, que s’havia de disputar a Rabat (Marroc), on formava part de l’equip espanyol Ai Tsunoda; i la Copa d’Europa de natació en aigües obertes, que tenia previst celebrar-se a Israel, on un dels integrants de l’equip estatal era Ferran Julià.

De fet, el Govern marroquí ha cancel·lat totes les competicions esportives internacionals com el Tour del Marroc de ciclisme i la Marathon des Sables (fins al setembre).

Ahir també es va anunciar l’ajornament de la Marató de Barcelona, que s’havia de celebrar diumenge vinent, 15 de març. La nova data prevista per a la celebració de la competició és el 25 d’octubre, quan s’espera que ja hagi passat l’alarma pel Covid-19.

Ahir es va suspendre l’Escòcia-França del Sis Nacions femení de rugbi perquè una jugadora escocesa va donar positiu per coronavirus. Set membres de la plantilla i el cos tècnic estan aïllats, ja que fa uns dies l’equip va tornar de jugar a Itàlia.

En el futbol italià, on ja havien produït ajornaments de partits, hi ha risc que se suspengui la competició. Gabriele Gravina, president de la Federació de Futbol Italiana (FIGC), va assegurar ahir que, si hi hagués contagiats per coronavirus entre els futbolistes, no exclou suspendre definitivament la Sèrie A italiana. També perilla la disputa del Gran Premi de les Amèriques de MotoGP a Austin (Texas).

El temor pel coronavirus va provocar la suspensió del Gran Premi de Qatar de MotoGP i que es traslladés a l’octubre el GP de Tailàndia, que s’havia de disputar d’aquí a dos setmanes, per la qual cosa la prova d’Austin passava a ser la primera del calendari del Mundial de la màxima categoria el 5 d’abril vinent.

Als EUA, el torneig de tenis d’Indian Wells també ha pres mesures. Els plegapilotes no podran tocar ni moure les tovalloles dels jugadors.

L’NBA ha advertit, per la seua part, de la possibilitat de jugar partits a porta tancada. LeBron James ja ha respost que “no jugaré si no hi ha aficionats als partits”.

tracking